Saskia Burešová (66): Nenávist mezi hlasatelkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Saskia Burešová (66): Nenávist mezi hlasatelkami!

Saskia Burešová
Saskia Burešová (TV Prima)

Když se sejde u jednoho stolu bývalá televizní hlasatelka Saskia Burešová (66) a tři chlapi, tak to jiskří. To bude zřejmě i tím, že moderátorka se v mužské společnosti prý cítí lépe než tam, kde je příliš mnoho žen. A tak to podle zdroje deníku Aha! bylo i před lety v hlasatelně Československé televize. Mezi Saskií a Martou Skarlandtovou (65) bylo údajně cítit podezřelé napětí…

Když Saskia Burešová ve VIP Prostřeno! zjistila, že bude hostitelem mužský, jásala štěstím. „Bylo to strašně příjemné, hlavně s Láďou Županičem se známe asi 40 let. Ukázali se jako báječní parťáci a ještě k tomu jsem byla jediná ženská. Ženy mám taky ráda, ale tohle bylo vysloveně příjemné,“ prozradila Aha! Burešová, o které se šeptalo, že si v období své hlasatelské slávy příliš nerozuměla s Martou Skarlandtovou.
„Saskia byla vždycky dáma a lidé ji měli rádi. Ale v té době byla úplně top Marta. Normální, přátelská holka. Uměla řeči a její čeština byla bravurní. Diváci jí leželi u nohou. Saskia se jí chtěla přiblížit,“ prozradil Aha! zdroj z České televize.


Nešlo prý o otevřenou nenávist, ale o takovou interní utajenou válku, kterou pamatují už jenom staré kádry. „Pak se už moc Marta se Saskií nevídaly. Po revoluci byla Burešová úplně jinde. Otevřela si salon, začala podnikat,“ dodal zdroj. A tak to zůstalo dodnes.
„S Martou jsem nebyla delší dobu, ona bydlí mimo Prahu a má to daleko. Není pravda, že bychom se neměly rády,“ vysvětlila deníku Aha! Burešová. Nepotkaly se ani pohřbu Miloše Frýby, kde jeho největší kamarádka Marta chyběla. „Mrzí mě, že si ti lidé nenašli chviličku, aby se s Milošem přišli rozloučit, to je morální povinnost,“ řekla tehdy deníku Aha! Burešová a očividně tak narážela i na Skarlandtovou.

Nyní se moderátorka Kalendária přátelí s dalšími hlasateli Alexandrem Hemalou a Marií Tomsovou. „Přestože se říká, že když se sejde na pracovišti mnoho žen, tak to skřípe. Ale u nás to tak nebylo. Dokonce i dnes si třeba s Maruškou zajdeme na oběd,“ prozradila Saskia.


Zatímco Marta se z televizní obrazovky stáhla, Saskia se jí nevyhýbá. A už léta vypadá stejně. „Jednou to skončilo a upřímně mi to vůbec nechybí. Už jsem se ukazovala dost, nemám pro to žádnou motivaci,“ stojí si za svým Skarlandtová. Podobně je na tom i Anna Wetlinská. Byla jednou z nejkrásnějších hlasatelek ČT. Provdala se za bohatého manažera, bývalého generálního ředitele vydavatelství Ringier a odjela s ním do Švýcarska, kde žije dodnes.




Přečtěte si
winterfreshka
18. 2. 2013 • 12:44

Myslím,že to ani žena není,zákulisní provokatér

hillaarkaa
18. 2. 2013 • 08:54

Maine,liebe....

hillaarkaa
18. 2. 2013 • 08:53

Až ho bude svědit pééérdel,však on se objeví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.