Doktorka Cajthamlová vrací úder nespokojené pacientce: Další spolupráce nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktorka Cajthamlová vrací úder nespokojené pacientce: Další spolupráce nebude!

Doktorka tvrdí, že by spolupráce s paní Martinou nebyla užitečná.
Doktorka tvrdí, že by spolupráce s paní Martinou nebyla užitečná. (TV Prima)

Spor mezi nešťastnou pacientkou paní Martinou (43) a doktorkou Kateřinou Cajthamlovou (50) má dohru! Poté, co televizní odbornici přes hubnutí zoufalá paní nařkla ze sprostého jednání, se Cajthamlová rozhodla bránit. To, že Martina na její pomoc čekala 8 měsíců, je prý normální postup.

Martina chtěla od Cajthamlové, známé z pořadu Jste to, co jíte, aby jí akutně pomohla zbavit se nadváhy 159 kg. Dokonce se osobně setkaly a doktorka jí slíbila termín. Jenže Martina čekala 8 měsíců a pak od asistentky obdržela zprávu plnou vykřičníků. Cajthamlová si přesně na paní Martinu vzpomíná. „Vím o tom, že se objednávala,“ řekla Aha! doktorka. Zprávu, kterou poslala její asistentka, však za děsivou nepovažuje. „Nešlo o sprosté jednání, sestřička pouze zbytečně použila diakritiku. Sama paní napsala sms zprávu, ve které bylo asi pět vykřičníku a čtyři otazníky. Myslím, že došlo k nějakému nedorozumění,“ brání se 

Na to, že Martina, která byla opravdu v nesnázích a čekala na pomoc 8 měsíců, má doktorka také vysvětlení. „Chápu, že byla rozčílená. Ale máme poměrně dlouhé čekací termíny. Běžná lhůta je tak šest měsíců,“ vysvětlila Cajthamlová, která nakonec pacientku odvrhla. „Obrečela jsem to. Chtěla jsem jen poradit a teď jsem ta zlá já,“ postěžovala se Aha! paní Martina.


Ani přes slzy ji však lékařka nepřijala. „Vzhledem k tomu, že nám paní nedůvěřuje a zlobí se na nás, nebyla by spolupráce užitečná,“ vysvětlila televizní odbornice, která mimochodem tvrdí, že hubnutí není její prioritou. „Mám psychoterapeutickou praxi. Záležitosti na hubnutí je poradenská činnost a proto tito pacienti nedostávají přednost,“ řekla Aha! doktorka.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
madla
24. 1. 2014 • 18:14

Byla jsem u dr Cajthamlové a nikomu jí nemohu doporučovat. Pouze díky TV má širokou klientelu a tedy taky zajištěný výdělek. Je neosobní, téměř se na vás ani nepodívá, váš problém jí absolutně nezajímá, jakmile zazvoní další klient hned vás vykopne. Lituji každého kdo od ní očekává laskavé nebo ohleduplné chování, je to továrna na peníze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.