Imitátor napálil posluchače: Zdeněk Troška Zemana nekritizuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Imitátor napálil posluchače: Zdeněk Troška Zemana nekritizuje!

Zdeněk Troška
Zdeněk Troška (Falcon)

Oblíbený režisér Zdeněk Troška je pro svůj specifický humor a intonaci častým terčem imitátorů. Během vysílání v rádiu zazněl jeho hlas v souvislosti s prezidentskou volbou a všechny překvapilo, co Zdeněk vypustil z úst.

Imitátor Petr Jablonský se na Frekvenci 1 vydával za známého režiséra a pustil se na tenký led, když začal hodnotit domácí politickou scénu. V rádiu zaznělo, že v případě vítězství Karla Schwarzenberga chystal remake oscarového filmu Králova řeč, ale když vyhrál Miloš Zeman, dojde na Návrat idiota.

Jeho projev byl tak přesvědčivý, že ostré kritice jindy vlídného Zdeňka Trošky na chvíli uvěřili nejen čtenáři, ale také server Ahaonline.cz, který tuto informaci převzal.

Tímto se Zdeňkovi Troškovi i budoucímu prezidentovi Miloši Zemanovi omlouváme za nedorozumění, které věrohodná imitace Petra Jablonského způsobila. Už ve čtvrtek dorazí do kin nová Troškova komedie Babovřesky, v níž by rád navázal na svou kultovní trilogii Slunce, seno… Podle prvních ohlasů se dá předpokládat, že se diváci do kin poženou ve velkém.





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.