Dagmar Havlová: Přebrala chlapa Freimanové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová: Přebrala chlapa Freimanové!

Dagmar Havlová a Veronika Freimanová
Dagmar Havlová a Veronika Freimanová (koláž Ahaonline.cz)

Dagmar Havlová (59) asi našla lék proti ubíhajícímu času. Je těsně před šedesátkou a krásnější než před dvaceti lety. Není divu, že v případném souboji o muže vítězí. Herecké kolegyni Veronice Freimanové (58) třeba s přehledem přebrala chlapa.

Havlová překvapuje dokonalou pletí bez vrásek a skvělou štíhlou postavou. Má charizma žen sotva po čtyřicítce a vůbec jím nešetří. Nečekají na ni rozhodně žádné role babiček, ona ještě stíhá postavy milenek a žen uprostřed života.

V novém projektu ČT Nevinné lži ztvárnila Havlová ženu, která dokáže s klidným svědomím a nonšalancí uloupit muže své vlastní sestře v podání Veroniky Freimanové. Byť by tím v rodině vznikla celoživotní nenávist, kterou všichni trpí.


Kvůli těžké viróze, která Dagmar postihla koncem minulého roku, se příběh s názvem Byl lásky čas dotáčel teprve před několika dny. Freimanová a Iva Janžurová musely na kolegyni pár týdnů počkat. Bývalá první dáma dlouho po nemoci sbírala síly a teprve počátkem února se mohla znovu postavit před kameru.

„Kdyby se mé dcery takhle znesvářily, budu zoufalá. Život ale přinese ledaccos,“ přiznala Janžurová, která hraje matku obou dospělých znepřátelených dcer. S Havlovou se setkala po mnoha letech, dříve spolu hrály v Divadle na Vinohradech.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
vrtajzub
13. 2. 2013 • 14:22

oceňujem tvoj diskusný príspevok ako tvoju vlastnú chrakteristiku, presne si sa vystihla od a) do z).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.