Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé: Artura je mi líto, taky prožívám peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé: Artura je mi líto, taky prožívám peklo!

Artur s Ivetou Bartošovou a Filip s Lucií Bílou
Artur s Ivetou Bartošovou a Filip s Lucií Bílou (koláž Ahaonline.cz)

Oba se narodili slavným zpěvačkám, když byly na vrcholu slávy. Zatímco Filip Kratochvíl (17) těží z popularity Lucie Bílé (47) dodnes, Artur Štaidl (16) nemá moc důvodů být na Ivetu Bartošovou (46) hrdý.

Filipa s Arturem spojuje mnohé. Přestože jeho máma odvedla v hudebním showbyznysu podstatně více práce, než Iveta Bartošová, Artur je ale mnohem ostřeji sledovaným dítětem. Na rozdíl od Filipa navíc nemá zdaleka tak kvalitní zázemí, přestože o něj dnes pečuje tatínek Ladislav Štaidl.



„Je mi ho líto a doufám, že je v klidu. Já jsem  pohodě, jsme z jiné rodiny, i když taky někdy prožívám peklo, ale naučil jsem se to ignorovat. Je mi jedno, co si lidé myslí,“ řekl Filip Kratochvíl v magazínu Sedmička. S Arturem je osud společně ještě nesvedl, přestože oba vykazují zájem o kulturu.

Syn Bartošové se ukázal jako talentovaný bubeník, ale Filip po mamince nejspíš moc genů nepodědil. K hudbě ho to netáhne, tak by rád zkusil štěstí u filmu. Za sebou už má režii hudebního videoklipu.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.