Rána pro Ivetu Bartošovou: Obrali ji o 800 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rána pro Ivetu Bartošovou: Obrali ji o 800 tisíc!

Bartošová je zase bez peněz!
Bartošová je zase bez peněz! (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Když televize Pětka zahajovala loni v polovině října své vysílání, mělo její vedení smělé plány. Chtěli se stát dokonce hlavním konkurentem Primy a Novy. Televize však měla doslova jepičí život a její vedení v pondělí oznámilo konec. Nechali za sebou ale obrovské dluhy. Jen svému hlavnímu koni – Ivetě Bartošové (46) – dluží 800 tisíc korun! Její partner Josef Rychtář (54) proto zahajuje bojové tažení a už dnes má v plánu sejít se s právníky kvůli sepsání žaloby na zkrachovalou televizi. A pravděpodobně nebude jediný, hromadnou žalobu kvůli nevyplaceným mzdám se chystají podat i Alice Bendová, Mahulena Bočanová a další!

Rychtář přiznává, že krach televize Ivetu vůbec nepřekvapil. „Ty signály jsem měl už v prosinci, už tehdy TV Pětka svým zaměstnancům neplatila, takže nás ta zpráva vůbec nepřekvapila. Spíš jsme čekali, že ten konec přijde daleko dřív. Měli jsme takovou prognózu, že bude zrnit už k prvnímu lednu,“ řekl Aha! Rychtář, který soucítí i s ostatními lidmi, kteří pro televizi víc jak tři měsíce tvrdě makali.

„Je mi líto i těch ostatních lidí, kteří měli dostat zaplaceno a nedostali. Dokonce mám informace o tom, že TV Pětka dělala velkolepý večírek v Praze a nedávno si vedení televize užívalo na horách. Je to hanba televize,“ kroutí Rychtář nevěřícně hlavou. „Iveta všechny závazky vyplývající ze smlouvy splnila, zaplaceno ale nedostala. Takže jí televize dluží kolem 800 tisíc korun. Dnes máme schůzku s právníkem a budeme projednávat podání žaloby na TV Pětka,“ nechce si Bartošové partner nechat nic líbit.

„Iveta už se s nezdarem TV Pětky a z toho celkového rozpoložení, které ze spolupráce vyplývalo, smířila. Ale nemrzí jí, že do toho šla,“ vysvětluje Rychtář, který tvrdí, že Iveta je momentálně v tak dobré psychické kondici, že nic nebrání tomu, aby začala zase vystupovat.

A o kolik přišly další celebrity? Sledujte galerii:

Facebook:gallery:false:false:false



Autor:  pet

Přečtěte si
hnusoba
7. 2. 2013 • 22:48

Ani třicetimetrovou větví,Ivetko!

haappyy
7. 2. 2013 • 17:18

kdy bude mít ten ohlášený koncert. Říkala přece.že ho bude mít v únoru a zatím o něm nikde není ani zmínka...

hillaarkaa
7. 2. 2013 • 12:22

Na tvého kašpárka se podívat myslíš???

anada
7. 2. 2013 • 10:45

Kde žiješ, Lidl, Peny , Bila? V Uhříněvsi je pouze Norma, kde nemají ani tatru do kafe a Tesco stores alias Žabka, tam koupíš maximálně rohlíky. Jediná volba jsou Čestlice nebo Říčany.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.