Petr Janda bude konečně dědečkem: Dcera Marta je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr Janda bude konečně dědečkem: Dcera Marta je těhotná!

Petr Janda se po dětech dočká i vnoučete
Petr Janda se po dětech dočká i vnoučete (koláž Ahaonline.cz)

Modlitby dcery rockera Petra Jandy (70) byly vyslyšeny. Marta Jandová (38) čeká miminko! A to zpěvačka už přestala doufat, že se vlastního potomka někdy dočká. Jenže přišel uznávaný porodník, gynekolog Miroslav Verner (35), který zřejmě dělá divy a Marta je ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Zpěvačka po dítěti hrozně toužila už několik let. Dokonce prý mateřství nacvičovala na malých sestrách Anežce (3) a Rozárce (9 m.). Problém nebyl v tom, že by Marta nemohla otěhotnět, spíš nikdy neměla jistotu, jestli chodí s tím pravým. Předloni to dokonce vypadalo, že se Jandová mateřství vzdává. „Mám takový pocit, že mi už možná jako matce odzvonilo,“ tvrdila zpěvačka. Po miminku toužila sedm let a nyní s gynekologem Miroslavem Vernerem nastala ta pravá chvíle.


Šťastná Marta své intimní chvilky prožívá jen v rodinném kruhu. „Nechci se k tomu zatím vyjadřovat,“ napsala deníku Aha! z Německa, kde jede turné se svou kapelou Die Happy. Sdílnější nebyla ani její kamarádka, manažerka a bývalá macecha Martina Jandová. „V rodinných záležitostech raději mlčím jako hrob,“ smála se Martina, ale informaci nevyvrátila.


Už v červenci se tedy zpěvačka dočká svého prvního potomka. Nikdy se netajila tím, že kvůli němu obětuje i kariéru. „Celý život je pro mě prioritou manžel, rodina a děti. Úspěšnou zpěvačkou jsem nechtěla být nikdy,“ řekla před časem. Přiznala, že by ráda měla tři potomky a nevyloučila ani adopci. Divokému koncertnímu životu rockerky odzvonilo.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
pelagie
4. 5. 2013 • 12:32

A i kdyby , je to čistě jejich věc a tvoje zbytečná starost, nebo zbytečná zloba ???

lukreciaborgia
6. 2. 2013 • 13:52

Po svém synovi Petrovi má vnoučata a protože jsou dávno dospělí a mají svoje rodiny a děti,tak je pradědeček.Proboha co tam v té redakci děláte,že neověřujete fakta?

ivoadler
6. 2. 2013 • 09:11

Chybí jenom informace, s kým to vlastně čeká. Jestli Verner dělal divy nebo je autorem někdo jiný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.