Janžurová vs. Žilková ve VIP Prostřenu: Řev a nadávky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janžurová vs. Žilková ve VIP Prostřenu: Řev a nadávky!

Zleva Vincent Navrátil, Iva Janžurová, Agáta Hanychová, Veronika Žilková, Sabina Remundová, Theodora Remundová.
Zleva Vincent Navrátil, Iva Janžurová, Agáta Hanychová, Veronika Žilková, Sabina Remundová, Theodora Remundová. (TV Prima)

Hysterický pláč a výčitky. Přesně tak to vypadalo, když si mámy se svými dcerami stouply k plotně. Iva Janžurová (71) s Theodorou (39) a Veronika Žilková (51) s Agátou Hanychovou (27) potvrdily, že dva kohouti se na jednom smetišti prostě nesnesou. Nemohly se shodnout ani na přípitku!

Původně měla ve VIP Prostřeno! vařit Agáta a její máma jí měla jen pomáhat. Jenže to dopadlo přesně naopak. Modelka se vařečky nechtěla ani dotknout, protože se s Veronikou Žilkovou strašlivě pohádaly kvůli menu. „Takhle jsem mámu v životě neviděl brečet. Agáta chtěla dělat rostbíf a steak, což samozřejmě neumí. A máma jí řekla, ať si nekomplikuje život a udělá kachnu,“ prozradil bratr Hanychové Vincent.

Žilková si pak vydupala své a celou večeři připravila sama. Atmosféra pak gradovala a modelka s mámou na sebe házely špínu. „Zatímco ona vyloupe jablka, já očistím mrkev,“ řekla Agáta na adresu herečky a ta jí hned skočila do řeči. „Ona! Ta stará, neschopná a pomalá žena!“ zavrčela Veronika a Hanychové úder vrátila. „Ty kachny jsou jak děťátka. Kolik vážil Kryšpín? Dvě a půl kila? Takhle vypadal Kryšpín, když se narodil,“ dělala si Žilková legraci ze svého prvorozeného vnuka. To modelku natolik vytočilo, že si při tom všem stresu opařila ruku.

Janžurka se poprvé v životě rozčílila      

Přesně naopak vypadalo vaření u Ivy Janžurové a její těhotné dcery Theodory. Pokud měla všechno Theodora pod palcem sama, šlo to jako po másle. Pak jí ale maminka začala radit a bylo po pohodě! „Nebuď pořád proti mně. Nebuď protivná a proč na mě pořád útočíš?“ zvedla hlas na Theodoru Iva. Ta se ale nenechala vyprovokovat. „Když zvládne tři děti, muže filharmonika a maminku v baráku, tak ji už nic nerozčílí,“ obdivovala Theodoru Žilková.
Jediný, kdo se ani jednou nedostal do přestřelky, byl syn Žilkové Vincent (15).  Ten si s Janžurovou nejen potykal, ale společně pili polévku z talířů.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
jity
6. 2. 2013 • 10:23

Ano Žilková je nána, nejsympatičtější z těch třech co zastupovali její rodinu byl ten Vincent. Nevím kolik je mu let, že mu nedali šampaňské, jen nealko, ale pokud mu není 18, tak udělali dobře. Máma se umí pěkně vožrat, viděla jsem ji v programu něco jako u nás VIP, jak tam byla nametená a hnusně sprostá. Slováci to komentovali, že se to snad pro ni nehodí se takto prezentovat.

1pravda1
5. 2. 2013 • 23:35

je neuvěřitelná sebestředná nána, která si myslí, že musí být po jejím i když soutěžila dospělá Agáta ve své kuchyni a chtěla menu udělat po svém, když už jí má matka podle pravidel jen pomáhat. Její matka, jen mele nesmysly a udělá knedlík jako velkou sněhovou kouli Aguš alespoň tu polévku si mohla dodělat, celé kuře tam dáš a nakonec polévka bez masa a těstovin.

baronessa
5. 2. 2013 • 12:07

Nějaká nová pravidla pravopisu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.