Tady zemřela spisovatelka Monyová: Teď je dům na prodej za víc než 8 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tady zemřela spisovatelka Monyová: Teď je dům na prodej za víc než 8 milionů!

Zavražděná spisovatelka byla krásná žena.
Zavražděná spisovatelka byla krásná žena. (Zehl Igor / Blesk)

Luxusní dům v Brně – Obřanech, v němž předloni v srpnu ubodal manžel známou spisovatelku Simonu Monyovou (†44), je na prodej. Za víc než 8 milionů korun! Jeho prodej však ztěžuje vrah Boris Ingr (45), a to zdržováním dědického řízení.

Reportér Nedělního Aha! se vydával za zájemce a dům autorky společenských románů, který stojí v řadě podobných domků v klidné ulici Zázmolí na okraji Brna, si prohlédl. Monyová na jeho opravě v roce 2006 opravdu nešetřila a obydlí hezky zařídila.

Tragický večer

Domek s oranžovou fasádou se sice na pohled z ulice jeví jako menší, nicméně uvnitř návštěvníka překvapí prostorná, moderně zařízená kuchyně či jednoduše a vkusně vybavený pokoj nejmladšího syna Monyové Šimona (9).

A právě za ním tehdy večer přišel jeho otec Boris Ingr, aby ho uložil do postele, stylizované jako závodní auto. Poté bývalý kameraman, který si v domě místo garáže zařídil malé nahrávací studio, po prudké hádce manželku zabil!

Vrah dostal 15 let

Za vraždu »Viewegha v sukních« dostal Ingr 15 let vězení. Dům se pak rozhodli dospělí synové spisovatelky Michal (25) a Dominik (19) Ingrovi prodat. „Je pro nás moc velký. Navíc nám bohužel připomíná vraha,“ potvrdil Michal Ingr.

Jenže právě jejich nevlastní otec prodej domu zdržuje, protože se údajně odvolal proti rozhodnutí v dědickém řízení. O dům se však už podle realitní kanceláře zajímá jistá obecně prospěšná společnost, která by tam chtěla vybudovat muzeum.





Přečtěte si
petyrka
3. 2. 2013 • 12:40

Že se nestydíte. Ad jedna tu píšete bludy, dům není opraven, ale spolu se sousedním domem se jedná o novostavbu a ad2 takto nechutně tvořit článek je hnus nejvyššího kalibru. Aha už není ani bulvár, to už je hyenismus. Fuj!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.