Módní trik Victorie Beckham: Obří kabelka = štíhlejší linie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Módní trik Victorie Beckham: Obří kabelka = štíhlejší linie!

Victoria Beckham má slabost pro velké kabelky!
Victoria Beckham má slabost pro velké kabelky! (EPA)

Britská módní ikona Victoria Beckham (38) udělá první poslední, aby vypadala co nejštíhleji. Její nejnovější trik? Svou hubenou postavu dává do kontrastu s obrovskými »kabelkami«! Čím větší taška, tím drobnější Victoria – alespoň opticky!

Oproti rozměrným »rancům« vypadá někdejší Posh Spice jako úplný drobeček. Má to ale už tak malá a superštíhlá Victoria zapotřebí? Za chvíli za svými kabelkami nebude vidět vůbec...

Co v nich nosí?

Co ale v tak obrovských zavazadlech tahá? Jestli je skutečně každý den naplní až po okraj, bude mít brzy pěkně křivá záda! Váha takové kabelky se může vyšplhat až na 15 kilo! Velká taška ale může být i praktická – není-li nacpaná už z domova, vejde se do ní jistě vše, co si Victoria cestou nakoupí. Od ponožek až po vysavač!





Přečtěte si
bonyaklid
3. 2. 2013 • 21:54

Dobrý tip pro kriploidní Francku - kabelka velikosti krabičky od kondomů (ať si je užije alespoň takto), pak bude alespoň vypadat trochu štíhlejší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.