Eva Herzigová: Mladé modelky jsou ošklivé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Herzigová: Mladé modelky jsou ošklivé!

Eva Herzigová v Londýně
Eva Herzigová v Londýně (Aha! - Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan, Profimedia.cz, Isifa.com)

Cesta modelky Evy Herzigové (39) na nejpřednější mola nebyla vůbec jednoduchá. Kariéru odstartovala po boku sestry Lenky, jíž se ovšem zazářit nepodařilo. Dnes Eva oceňuje půvab stárnoucích žen a ví, že krása musí dozrát.

Už v dobách totality Eva zatoužila po světě módy, ale v Československu byl tento obor ještě v plenkách. „Jezdila jsem se skupinou holek z Litvínova na přehlídky, ale jim se líbila moje sestra Lenička. Tak jsem se nabídla, že jim aspoň budu pomáhat v zákulisí žehlit modely,“ zavzpomínala v magazínu Sedmička na své těžké začátky.



Když jednou vzbudily zájem šaty, které si sama ušila, Eva si dala podmínku, že je předvede na vlastním těle. A takto se zrodila hvězda, která se chtěla jen vyrovnat své sestře. Z Lenky, která Evu v minulosti zastínila, je dnes ovšem žena v domácnosti, která věnuje veškerou energii svým dvěma dětem.

Herzigová si během kariéry vždy stála za svým a nenechala se ovlivňovat agenty ani fotografy. Jako jedna z mála si to mohla dovolit. Samotná krása totiž podle ní k úspěchu nestačí a je potřeba dodat k ní i osobnost.

„Krása je hrozně pomíjivá a mladá krása může někdy být i dost ošklivá, protože je prvoplánová. Když pak povadne a nic dalšího tam není, kariéra zhasne,“ tvrdí topmodelka.


1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
majojo
4. 2. 2013 • 20:08

Ale ona má mozek v kozách, takže se může vyjadřovat k čemu chce. Ale je s podivem, že taková top modelka nemá doma zrcadlo.

kubajakub
4. 2. 2013 • 16:57

To máš pravdu

marieelle
4. 2. 2013 • 10:36

Pravda je, že zářivou jakoby dětskoun p=leť mají jen teenagerky. To je zdarma a načas. Když kráda dozrává, dostává se do obličeje budˇ% minteligence a zajímavá osobnost,které neuvadí ani vráska. když je ale uvnitř prázdnota, jde kráda šmahem dolů.

marais
4. 2. 2013 • 09:05

přesně, krása jí taky mizí, ale nejhorší je ten její úsměv s odhalenými dásněmi, skoro se divím, že se s ním prosadila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.