Nepoučitelný Leoš Mareš: Sváděl Miss Bartošovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Nepoučitelný Leoš Mareš: Sváděl Miss Bartošovou!

Leoš má spadeno na Lindu Bartošovou
Leoš má spadeno na Lindu Bartošovou (koláž Ahaonline.cz)

Moderátor Leoš Mareš (36) je svou slabostí pro krásné dívky vyhlášený. Omrzel ho snad už vztah s modelkou Petrou Foltýnovou (34)?

Leošovy románky nemají příliš dlouho životnost a Petru už zná nějaký ten týden, takže by se mohlo zdát, že mu zevšedněla a okouzlila jej podstatně mladší kráska, Česká Miss World 2012 Linda Bartošová (19). Ta je sice zadaná, ale o přesto je v domácím showbyznysu žádaným zbožím.

S Marešem se na společenské akci setkala už několikrát a posledně k sobě měli opravdu nezvykle blízko. To nejspíš proto, že Faltýnová zůstala doma.



„Neustále ji objímal a několikrát dokonce políbil. Zpočátku akce prvních narozenin pražského Coco baru si ale jeden druhého moc nevšímali. Začali se jeden druhému věnovat až ve chvíli, když z baru odešel poslední fotograf,“ tvrdí magazínu Sedmička účastník večírku.

Podle Mareše nešlo o nic intimního a popírá, že by svou současnou partnerku Foltýnovou podváděl: „Pokud to vypadalo, že se k sobě máme, tak jenom proto, že tam byl hluk. Abychom se slyšeli, měli jsme hlavy blízko sebe,“ zní jeho vysvětlení.



Reakce Bartošové však byla o poznání nedůvěryhodnější. „S Leošem jsme – dalo by se říct – jenom kamarádi. Myslím, že jsme se nelíbali. Pokud to tak vypadalo, není tomu tak. Leoš říkal, že se mu líbí, jak moderuju, a chtěl mi nabídnout práci ve své nové show. Bohužel jsme se k tomu poté v zápalu rozhovoru nedostali,“ tvrdí mladá kráska, která nejspíš podlehla řečem protřelého svůdníka.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.