Jáchym Kraus (14) o Ivaně Chýlkové: Moje máma není žádná kráva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jáchym Kraus (14) o Ivaně Chýlkové: Moje máma není žádná kráva!

Ivana Chýlková se synem
Ivana Chýlková se synem (Koláž Ahaonline.cz)

Netrvalo dlouho a ze syna Jana Krause (50) a Ivany Chýlkové (49) se stala hvězda, která konkuruje svým rodičům. Pokud jde o počet fanoušků, Jáchym je dokonce zastínil.

Díky seriálu Gympl je z »mladého Krause« celebrita, ale stále je ve věku, kdy za něj musí většinu věcí řešit rodiče. Ty jeho zná celý národ a je jasné, že dospívání mezi slavnými tvářemi nebude žádná nuda. I ve slavné rodině totiž dojde občas k hádkám.



„Ale jsou to jen menší hádky kvůli nesmyslům. Většinou kvůli škole – že jsem se tam zase s někým dohadoval,“ přiznal Jáchym v magazínu Dnes+TV.

Na své rodiče nedá přesto dopustit a netají se tím, že k nim vzhlíží. „Jsou kluci, kteří z pózy říkají, že jejich matka je kráva. Už za to slovo matka bych vraždil. Já mám mu rád,“ říká překvapivě Jáchym, který v seriálu vystupuje jako velký drsňák.

Přesto přiznává, že mohou nastat i momenty, kdy je mateřská péče na obtíž: „Kdyby na mě dělala na ulici ťuťu ňuňu, asi bych se styděl.“





Přečtěte si
monhtik
19. 11. 2018 • 12:00

Závist je hrozná věc, kluk má talent, je šikovný a ve svých 14 letech již hvězda. A tak zlé, závistivé jazyky budou pomlouvat. Přeji Jáchymovi vše dobré a hodně pěkných rolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.