Mahulena Bočanová: Přebrala chlapa kamarádce Absolonové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mahulena Bočanová: Přebrala chlapa kamarádce Absolonové!

Mahulena má chlapa po Monice Absolonové
Mahulena má chlapa po Monice Absolonové (koláž Ahaonline.cz)

Tak to je gól! Kolem herečky Mahuleny Bočanové (45) se to jen hemží testosteronem a ona stále mlží o faktu, který z mužů jí zahřívá postel. Nyní své okolí doslova šokovala! Do společnosti vyrazila ve společnosti bývalého partnera její kamarádky herečky Moniky Absolonové (36) Vratislava Jandy (47). A Absolonová zuří!

Do podnikatele přišla zavěšená jako by se nechumelilo a až při oslnivé záři z blesků fotoaparátů si páreček uvědomil, že společné »entreé« nebyl dobrý nápad. Mahu hned samozřejmě vytáhla z kapsy pohotovou odpověď. „Jsme jen kamarádi.

Známe se už dlouho a nyní společně spolupracujeme,“ vysvětlovala. Jenže všichni Bočanovou znají. Na chlapy má odjakživa smůlu, většinou loví ve vodách zajíčků a tohle by byl konečně chlap, který by se jí mohl rovnat.
Jenže páreček se na večírku nově otevřeného podniku, který Mahulena křtila, nezdržel dlouho.

Po necelé hodině dvojice zakleslá do sebe zmizela. A co na to Monika Absolonová, která tříletý vztah s Jandou ukončila? „Mně je to úplně jedno, že spolu někam šli. Navíc jsem to byla já, kdo je před lety seznámil,“ řekla naštvaně Aha! Absolonová, která se k soukromí svých kamarádů odmítla více vyjadřovat.




Přečtěte si
petrarka111
1. 2. 2013 • 11:40

Zrovna u kolohnáta Bočanky bych se nebála,že mi přebere chlapa. Co na ní je? Nehezká hloupá mužatka, která už tahá bulvár i do ložnice, aby se zviditelnila. Ztrapňuje se na Pětce, kde pořad nemá úroveň ani puberťáků a to je celé. Někde si dá skleničku a plazí se po všem co je rodu mužského. Nevěřím, že by V. Janda bral vztah vážně. Od Absolonové k Bočance nebo naopak, to je z bláta do louže...

radulala
31. 1. 2013 • 15:38

Žensky jdou po penězich a je to logické.Z vás mluví závist.Nikoho a nikomu nic neprebrala.Vy všichni jste jedna ctnost že?Jste neschopný tak šup do druhých že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.