Věra Bílá o synovi (†33): Věděla jsem, že ho někdo zabije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Věra Bílá o synovi (†33): Věděla jsem, že ho někdo zabije!

Věra Bílá je na dně.
Věra Bílá je na dně. (Pro Aha! - Jiří Hadač)

Slzy v očích a obrovský žal v srdci... Světově proslulé romské zpěvačce Věře Bílé (58) zemřel adoptivní syn František (†33). Našli ho mrtvého na veřejných WC v Rokycanech. Jeho smrt je zatím zahalena tajemstvím. „Zabili ho,“ tvrdí zdrcená zpěvačka.

O tragédii ještě nikdo nevěděl, když Věru Bílou zamrazilo ze zlé předtuchy. „Když jsem před lety zpívala v Praze, píchlo mě u srdce a František se v ten okamžik vyboural v autě a v nemocnici bojoval o život,“ vzpomíná Bílá. „Teď se to opakovalo. Zase mi píchlo u srdce. Ale nenapadlo mě, že umře,“ říká se slzami v očích. „Měla jsem radši umřít já. Nedovedete si představit, jak je mámě, které syn odejde ze světa dříve než ona,“ truchlí zpěvačka.

Byly v tom drogy?

František zemřel v pondělí a nad jeho smrtí visí otazníky. Našli ho mrtvého v kabince na veřejných toaletách v centru města. „Osudný den mu někdo domů volal, že mu vrátí dluh 1500 Kč. Na záchodku ho zmlátili a pak mu i nejspíše něco píchli,“ pláče Bílá. Všichni mluví o tom, že František zemřel kvůli drogám v těle.


„Pokud by šlo o čistou drogu, tak se to nestane. Jestli si ale člověk píchne falešnou drogu, tak je to jasné a někdo je za to odpovědný,“ řekl známý rodiny Bílých Andrej Lučka. „Jednou z vyšetřovacích verzí je to, že zemřel po aplikaci drog,“ potvrdila Jana Tomková z ředitelství policie v Rokycanech.

Až na dno

Ještě před deseti lety zpívala Věra Bílá před vyprodanými sály. Vydělávala velké peníze. Teď nemá nic. Zničila ji láska k automatům. Kvůli neplacení nájmu ji vystěhovali z městského bytu, kde žila třicet let. S nemocným manželem Františkem (58) skončila na ubytovně. Teď ji zasáhla nejhorší rána.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.