Iva Janžurová: Věřím, že do očekávaného vnoučete se převtělí můj zesnulý manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iva Janžurová: Věřím, že do očekávaného vnoučete se převtělí můj zesnulý manžel!

Pohřeb Jirásková
Pohřeb Jirásková (Pátek Machan Souček Kopáč / Paparazzi)

Iva Janžurová (71) je babičkou na plný úvazek. Bydlí se svými čtyřmi vnoučaty pod jednou střechou, stará se o ně a bere je s sebou i do společnosti. Dokonce s nimi točila pořad VIP Prostřeno. „Být babičkou je má nejhezčí a také životní role,“ říká Iva, která řekla, že ona i její dcery věří, že do dalšího vnoučete, které je na cestě, se převtělí její zesnulý manžel.

Kvůli vnoučatům má herečka od roku 2011 jizvu na hlavě. „Šla jsem s vnoučaty bruslit a upadla na led,“ vzpomíná herečka. Nešťastnou náhodou se přímo do ještě nezahojené rány uhodila jen čtyři dny poté na jevišti Národního divadla ve hře Mikve. Krev stékající na bílý kostým herečky vyděsil diváky. Všechno, co se týká vnoučat, ale bere Janžurová sportovně.


Ztratila vnuka

„Dcerám pomáhám, jak můžu. Bydlíme společně, což je výhodné,“ svěřila se herečka. Bere děti občas i do společnosti. Třeba na ceremoniál předávání čestného občanství Prahy 6, kde byla hlavně mužská část vnoučat zdrojem obveselení přítomných novinářů. Babička nakonec musela jejich prostořeké poznámky utnout. V hotelu Intercontinental se kluci slavné babičce dokonce ztratili a musela je nechat vyhlásit místním rozhlasem.


Pátý element

Za šest týdnů se Janžurová stane babičkou už popáté. Theodora, která je maminkou Alfréda a Kajetána Leopolda, přivede na svět dalšího člena rodinného klanu. Bylo by fajn, kdyby to byla holčička, protože jinak jsou kluci v přesile. Sabina má syna Vincenta a zatím jedinou holčičku Adinu. „Jsme s dcerami přesvědčené, že se do toho děťátka nějak převtělí Staník,“ řekla přesvědčeně o zesnulém životním partnerovi Stanislavu Remundovi (†84) Janžurová.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.