Spiknutí proti Bartošové! Její exmilenec se paktuje s bejvalkou Rychtáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Spiknutí proti Bartošové! Její exmilenec se paktuje s bejvalkou Rychtáře!

Iveta Bartošová a Darina Nová, dříve Rychtářová.
Iveta Bartošová a Darina Nová, dříve Rychtářová. (Koláž Ahaonline.cz)

Telenovela jako vyšitá! Přesně jako ve filmu se to začíná zamotávat kolem Ivety Bartošové (46). Její psychopatický nápadník Zdeněk Macura (38) ji přestal uhánět k oltáři a místo toho se spolčil s exmanželkou Ivetina přítele Josefa Rychtáře (54). Co ti dva chystají?

Tohle by Iveta Bartošová zřejmě ani ve snu nečekala. Její pronásledovatel přesměroval svou pozornost na jinou ženu. Zdeněk Macura se dal dohromady s exmanželkou Rychtáře Darinou, která si před časem změnila jméno na Nová. „Viděl jsem Darinu v pátek v Liberci i s panem Macurou.

Vypadalo to, že si rozumějí a dobře se bavili,“ prozradil Aha! zdroj. Podle informací Aha! s Macurou odjela Darina za bývalou manželkou svého bratra, u které nějakou dobu i bydlela. A to není všechno. Macura Rychtářově bývalce dělal řidiče a dokonce ho prý zatáhla i hlouběji do rodiny. „Ano, setkali jsme se spolu a víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl až překvapivě stroze deníku Aha! Macura. Nechtěl odpovědět ani na to, jestli má s Rychtářovou bližší vztah. „Chci říct jen to, že paní Darina je skvělá žena a vážím si jí,“ dodal Zdeněk.


Vypadá to tedy tak, že nedávný Ivetin nápadník upřel svoji pozornost na bývalou Rychtářovu ženu. „Vím o tom, že pan Macura trávil s Darinou víkend. Je to zvláštní, nevím, o co mu jde. Opravdu je nechápu,“ řekl Aha! Rychtář s tím, že od doby, co Macuru vyhodili z práce, má Iveta klid. A možná je to jen ticho před bouří… Iveta se bojí pomsty!

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
hejhej
30. 1. 2013 • 14:03

Zhrzená exmanželka? Je ráda,že se debila zbavila,on se přece bránil rozvodu.Stíhomanem trpí Bartošová s Rychtářem.

hejhej
30. 1. 2013 • 13:49

Darina nic do bulváru nehlásila,jen reagovala na debila Rychtáře.Zajít si na kávu může s kým uzná za vhodné.To jern vadilo primitivovi Rychtářovi,stejně jako Iveta trpí stihomanem- cvoci.

hejhej
30. 1. 2013 • 13:46

Vždyť Rychtář blije do bulváru každý prd.Proč by si od násilníka a hulváty měla nechat všechno líbit.Může se scházet s kým chce,je rozvedená.To,že on chrápal ženatý s Bartošovou bylo normální,ještě ve společném domě s manželkou.Ale jak dědek sešel ,při alkoholičce za rok vypadá starší nejmíň o 20 let,dobře mu tak, hulvátovi.Nevážil si ženy,která vedla domácnost,vychovala děti-na rozdíl od Ivety a žila slušně.

blackpetr
30. 1. 2013 • 11:15

p.Darina asi chtěla jen zareagovat na informace, které Rychtář poskytl bulváru. Tušila, že se to vytrhne z vět a bulvár si nakonec napíše svou a Rychtářovu verzi. Stalo se. Teď záleží, nakolik jí bude za to stát komentovat tuhle rychtářovinu dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.