Agáta má slávu za sebou: Teď bude hvězdou její brácha Vincent! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta má slávu za sebou: Teď bude hvězdou její brácha Vincent!

Veronika Žilková s Agátou a Vincentem
Veronika Žilková s Agátou a Vincentem (TV Prima)

Dobrá zpráva pro všechny, kdo si myslí, že Agáty Hanychové (27) už bylo dost. Teď se její matka Veronika Žilková (51) rozhodla, že dostane prostor pro slávu i její mladší bratr Vincent (15).

Když Žilková dostala nabídku do pořadu VIP Prostřeno, rozhodla se, že nastal čas pochlubit se i Vincentem. Ona i Agáta totiž už před kamerami vařily a ve speciálním rodinném vydání, tak bude za hlavní hvězdu Vincent, který už dospěl do věku, kdy by o něm svět měl vědět. Tak průbojný jako jeho sestra však nejspíš nebude…



VIP Prostřeno se příští týden zaměří na rodinné klany a o výhru se rodina Veroniky Žilkové utká s potomstvem Ivy Janžurové. Obě herečky se rády obklopují svými blízkými, a proto bude u stolu opravdu plno.

Menu Veroniky Žilkové a Vincenta tak vedle Agáty s malým Kryšpínem a Kordulky ochutná i Iva Janžurová s dcerami Sabinou a Theodorou. A aby toho nebylo málo, přivede s sebou i vnoučata Adinu, Vincenta, Alfréda a Kajetána Leopolda.





Přečtěte si
pelagie
30. 1. 2013 • 07:52

tak trohu divný , je vůbec jejich... ???? vypadá jako naši spoluobčané ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.