Miss Machová měsíc po porodu: V krvavém latexu a s vosím pasem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Machová měsíc po porodu: V krvavém latexu a s vosím pasem!

Veronika Machová to v latexu pořádně rozbalila.
Veronika Machová to v latexu pořádně rozbalila. (Pro Aha! - Music club Pantheon)

Česká Miss World 2010 Veronika Machová (22) se poprvé po porodu objevila na veřejnosti. Když se zjevila na přehlídkovém molu, všichni zůstali stát s otevřenými ústy. Veronika totiž přišla jako domina v krvavě červených latexových šatech!

Veronika se objevila na křtu kalendáře, který nafotila modelka Andrea Verešová (22) pro jedno koupelnové studio. Mohla přijít jen proto, že se jí o měsíčního Denise postarali dědeček s babičkou. Všechny nicméně uchvátila svým vosím pasem a pořádně bujným dekoltem. Sama modelka vše okomentovala.



„Zdaleka nejsem na své předporodní váze, ale modely návrhářka Kateřiny Líblové jsou velkorysé, dokážou zakrýt nedostatky a naopak zdůraznit přednosti, proto jsem nabídku předvádět přijala,“ prozradila čerstvá maminka, která je teď na mateřství sama. Její partner, hokejista Roman Červenka, totiž odletěl do Kanady za prací a ona tak zůstala sama. Ale nesmutní. „Denis je moc šikovný a dělá mi jen radost, ale nechci riskovat, proto jsme se s Romanem domluvili, že za ním do Calgary odletíme až v březnu,“ řekla Veronika.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
babatomanija
30. 1. 2013 • 17:42

Jinak nevím jak to nazvat ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.