Jana Adamcová: Do televize ji vezla sanitka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Adamcová: Do televize ji vezla sanitka!

Adamcová v sanitce
Adamcová v sanitce (Marek Pátek, David Malík, Pavel Machan)

Týden po operaci vyhřezlé plotýnky se Jana Adamcová (40) vrací do práce. Kvůli tomu, že stále nemůže sedět, musí volit zvláštní způsob dopravy. Do televize ji minimálně měsíc bude vozit sanitka.

Manželka režiséra Jiřího Adamce (64) a moderátorka Hlavních zpráv na TV Barrandov je šťastná, že může zpátky do práce. „Po dvou měsících mě konečně nic nebolí. I když pořád nesmím sedět, a proto mě vozí sanitka, moc se mi ulevilo,“ svěřila se Adamcová Aha!. Rychlý návrat na obrazovky měla naplánovaný předem, ale nikdo jí moc nevěřil.


„Rehabilitace je individuální záležitost. Každý se po operaci cítí jinak. Záleží skutečně jen a jen na pacientce, co a kdy zvládne,“ říká MUDr. Jiří Chrobok, který Adamcovou operoval. Moderátorka se ale podle svých slov cítí báječně. „Jen si pořád musím uvědomovat, že ještě nejsem úplně zdravá. Musím být opatrná, abych zase neskončila v nemocnici,“ tvrdí.

Podobnou zkušenost s dopravou sanitkou do televize má i další moderátorka, Michaela Jílková (44). Ta musela před dvěma lety po zranění páteře také využívat lékařskou pomoc, když vysílala na ČT pořad Máte slovo.




Přečtěte si
axmax
22. 2. 2014 • 22:39

hlavne ona nikoho nezajima a z obrazovky by mela uz konecne vystrelit!

mavo
26. 1. 2013 • 13:21

A to si planí paní Adamcová nějakou soukromou sanitku? Nebo to jde z veřejného pojištění?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.