Michal David skoncoval s Vondráčkovou: Helenu nahradil Lucií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michal David skoncoval s Vondráčkovou: Helenu nahradil Lucií!

Není Vondráčková jako vondráčková
Není Vondráčková jako vondráčková (koláž Ahaonline.cz)

Hitmaker Michal David (52) jde s dobou a reagoval na požadavky publika. To si namísto legendy Heleny Vondráčkové (65) žádá její neteř Lucii (32).

Helena Vondráčková je sice dlouholetou kamarádkou Michala Davida, ale její popularita v poslední době klesá. Lucie ji pravidelně válcuje i v anketě Český Slavík a proto Michal David vsadil na ni. Uspořádal s ní turné, které v červnu vyvrcholí megakoncertem v pražské O2 aréně.



Tam se ale Helena nikdy nepodívala, přestože s Michalem Davidem odehrála několik společných koncertů. Nic na plat, její neteř je momentálně atraktivnějším zbožím a Michal musí uspokojit poptávku publika. Otázkou ovšem je, zda počítá i s krutou daní, jíž může být přátelství s Helenou Vondráčkovou. Lucie s ní totiž neudržuje dobré vztahy a kvůli manželovi Martinu Michalovi se k ní nezná.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
illis
5. 2. 2013 • 20:12

přesně tak, nemohu se udržet smíchy, když vidím na ní ty plandavé modely, někdy hrozně krátké na její věk. Nemá cit pro módu, chybí jí vkus. Lucie, to je úplně něco jiného, sympatická, příjemná, moc hezká barva hlasu a navíc, všeho dosáhla vlastní pílí. Ne pílí Heleny Vondráčkové .

soorry
5. 2. 2013 • 14:03

Udělala???? Jen byla s příjmením dřív známá, jinak Lucku spíš vedli rodiče, bylo na nich, co ji dovolí. Lucka hraje, zpívá, dabuje, a že má jiný hlas, no kdo by poslouchal stejný? každý má svůj projev, komu se nelíbí, tak ať ji neposlouchá a pouští si pořád stejné odrhovačky HV. Nazpívala fůru písniček, na CD výběry-už jich má několik, cpe pořád stejné, koho to zajímá? HV za ní neudělala ani Dr titul. To jen ten její MM si ho nějak připisoval ke jménu. Oblékání a vystoupení upravit ke svému věku, to ji chybí. Koukněte na Pilarovou, Simonovou, Zagorovou....

tomsal
2. 2. 2013 • 00:37

Hlavně, že to víš ty, chytrolíne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.