V Ordinaci bude příští rok dusno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Ordinaci bude příští rok dusno!

PRAHA – Jak začne čtvrtá řada seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě? Deník Aha! to ví! Získali jsme totiž tajné scénáře prvních dvou dílů, které se právě natáčejí. A ty moc protagonistům seriálu nepřejí.


Tajný scénář

Oblíbené hrdiny čekají totiž jen samé konflikty! Čestmír (Petr Rychlý) se bude hádat s Gitou (Daniela Šinkorová), Lucii (Ivana Jirešová) zase čeká nepříjemné zjištění o jejím muži Tomáši Hruškovi (Jiří Langmajer)! Proto uteče ke Gitě a začne mluvit o rozvodu. A Páleníková (Zlata Adamovská), která se vrátí z Austrálie, začne svým kolegům vyhrožovat vyhazovem!

Páleníková se z Austrálie vrátí přímo do maléru se zaměněnými výtěry. Za to si hned podá Prokopa (Ondřej Sokol) i Markétu (Jitka Čvančarová), kterým pohrozí vyhazovem. A co čeká ostatní protagonisty? Jen samá smůla! Čížek (Ladislav Potměšil) se dozví, že vnuk Mikuláš má velké problémy ve škole a Vlasta zdravotní problémy. Proto se rozhodne, že se do rodinných trablů vloží, než se situace ještě víc zhorší.

Zklamáním si projde Gita, kterou rozzlobí jednání Čestmíra. Ten jí pouze oznámí, že chce s ní mít dítě, aniž by se jí zeptal.

Kliknutím zvětšeteTaké Markétu a Prokopa čeká konflikt. Oba se snaží o dítě, ovšem Markétu rozzlobí fakt, že je k ní Prokop zbytečně laxní. „Dobře, zapíšu si do deníčku, že ti mám za domácí úkol udělat dítě. Ale teď fakt nemůžu,“ oznámí jí jeden večer Prokop, čímž situaci Markétě neulehčí. Největší radost si užijí Šebkovi (Roman Zach, Pavla Ptáčková), kterým se narodí dvojčata – Denisa a David. Třetí řada skončila 121. dílem, kdy se doktor Šebek (Roman Zach) oženil s Lucií Váchovou. Kdy začne vysílání čtvrté řady, je zatím ve hvězdách. Přesné vysílací schéma seriálu zveřejní televize Nova během ledna.


Autor: Šárka Nováková
Foto: TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.