Tajnůstkář Pomeje: Ještě roky po rozvodu u Bartošové "bydlel"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajnůstkář Pomeje: Ještě roky po rozvodu u Bartošové "bydlel"!

Až před rokem Iveta Jirku ze svého domu odhlásila.
Až před rokem Iveta Jirku ze svého domu odhlásila. (Koláž Ahaonline.cz)

Byla to láska sladší než marcipán, ale během chvilky její chuť pořádně zhořkla. Řeč je o manželství Jiřího Pomeje a Ivetě Bartošové. Ti dva se rozvedli už v roce 2010, ale až teď prasklo, že ještě před rokem měl Jiří trvalé bydliště stále u Ivety.

Není úplně obvyklé, aby bývalý manžel měl roky po rozvodu trvalé bydliště stále u bývalé manželky. V případě Jiřího Pomeje to tak ale bylo. Přestože spolu tihle dva už roky nemluví a názory si vyměňují výhradně prostřednictvím médií, měl ještě vloni Pomeje v občance jako domov zapsánu Ivetinu adresu v pražské Uhříněvsi. Iveta ho zkrátka nenutila k tomu, aby to změnil. To udělala až se svým novým přítelem Josefem Rychtářem.

„Je to zhruba rok, co Iveta zařídila, aby pan Pomeje už u ní neměl nadále hlášený trvalý pobyt,“ prozradil Blesku zpěvaččin přítel Josef Rychtář (54). „Nechtěla, aby došlo k nedorozumění a případným exekucím, proto ho odhlásila,“ vysvětlil pak ještě Rychtář, který asi ve skutečnosti Ivetu k tomuto kroku lidově řečeně dokopal. A dost možná také stál za tím, že Iveta si konečně nechala ze svých dokladů vymazat jméno Pomeje – už tedy není Iveta Pomeje Bartošová, ale opět jen Iveta Bartošová. Co se Josefovi podaří příště? Bude se zpěvačka jmenovat Iveta Rychtář Bartošová? Uvidíme!

1459572:gallery:true:true

 



Přečtěte si
zamlzena
25. 1. 2013 • 16:05

a častých chybách úředníků musí být občan prozíravý, předvídavý a opatrný. Doporučuju číst zákony, studovat si v případě potřeby pozemkobvé právbo, medicínu, atd. Mně se to vyplatilo již vícekráte. Tedy mít přihlášeného někoho v domě je jako mít na krku oprátku a ať se modí aby neměl nějaký " právněný" majetkový nárok. I po letech je to totiž možné...

hejhej
25. 1. 2013 • 13:44

Jen by se psalo o hloupé Bartošové.Vždyť šlo jen administrativní činnost.A o tom je článek - k smíchu.

logicky
25. 1. 2013 • 12:20

spíš se odhlásil Pomeje, protože ona má dům v exekuci, aby nemusel platit taky. lilly, nebejt Jirky Pomejho, je už Pomeje Bartošová v blázinci, možná i mrtvá, on ji totiž přes tu šaškárnu svatbu, skutečně vytáhl z hnoje alkoholu a prášků, kde už byla po krk.

lillyli
25. 1. 2013 • 11:02

nimi to bylo všechno, jen ne láska! Ivet se potřebovala někomu pověsit na krk a on se sám nabídl a byl nejblíž. A Pomeje je cirkusák, který se rád předvádí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.