Bouček nouzí netrpí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bouček nouzí netrpí

Libor Bouček nesmutnil. Když se kolem něj nemotaly davy blondýnek, padl si do noty s Matějem Ruppertem.
Libor Bouček nesmutnil. Když se kolem něj nemotaly davy blondýnek, padl si do noty s Matějem Ruppertem.

ŠPINDLERŮV MLÝN – „Měl jsem letět do Paříže, kde chci strávit Silvestra. Ale vánice mi opozdila let, poletím až zítra,“ stěžoval si moderátor Libor Bouček. Ale není mi co závidět, letím sám,“ dodal.


O dámskou společnost ale nemusel mít nouzi! Ve Špindlerově Mlýně, kam během nečekaného volného dne vyrazil, se kolem něj totiž motaly sexy blondýnky všech tvarů.

Z Boučka, který má krátce před rozvodem se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, se totiž stala jedna z nejlepších českých partií! Více než roztoužené krásky na lovu však Boučka zajímal Matěj Ruppert, který ve Špindlerově Mlýně koncertoval v klubu Silver Rock se skupinou G Point Hunters. Ruppert mu dokonce věnoval jednu z písní a Bouček si jej naoplátku zuřivě fotil digitálním fotoaparátem.

S Ruppertem a Romanem Holým navíc vystoupila zpěvačka Tereza Černochová. A z šedé myšky, známé z dívčí skupiny Black Milk, se stala dračice, která narvaný podnik dostala doslova do varu.
Kliknutím zvětšeteKoncert Rupperta a otevíračku nového masážního salonu Zen si ve Špindlerově Mlýně vůbec nechal ujít málokdo. Modelka Andrea Verešová dorazila i se snoubencem Danielem Volopichem a okolní pány oslňovala sexy výstřihem. Překvapivě nechyběl ani herec Jirka Langmajer, který hýřil dobrou náladou. Jeho poslední film Pravidla lži už má totiž po premiéře, takže bylo co slavit. Slavila i Lucie Zedníčková, i když k tomu neměla žádný zvláštní důvod. Někdy totiž stačí, když se na stejném místě sejde dobrá parta.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Leni Kabeláčová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.