Moderátor Bouček: Utekl od manželky za sexy kočičkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor Bouček: Utekl od manželky za sexy kočičkami!

Libor Bouček
Libor Bouček (Aha! – Marek Pátek, Český rozhlas, ara)

Před problémy by se nemělo utíkat! Bohužel jiného názoru je moderátor Libor Bouček (32), jehož manželka Jana (31) se od něj prý odstěhovala. Nešťastník Libor proto »pracovně« odletěl na Filipíny, kde si bude užívat s desítkou těch nejkrásnějších dívek Česka! „Třeba si tam Libor najde novou nevěstu,“ prozradil deníku Aha! zdroj.

Populární moderátor alespoň ve společnosti mladých dam zažene chmurné myšlenky. Jeho pracovní vytížení si už několikrát vzalo daň na soukromém životě. Nyní může spojit práci a zábavu dohromady. Deník Aha! mu už dokonce vybral dívku, která by se mohla postarat o Boučkovo rozptýlení.

Třiadvacetiletá blondýnka Alena Prešnajderová je věrnou kopií Liborovy první manželky Marianny Ďurianové (35), s níž si tehdy ještě mladičký a slávou opojený moderátor sliboval lásku do konce života.

Jenže pro nedostatek času manžílka si krásná Slovenka našla milence, bylo po lásce a manželství vydrželo půl roku. O nynější Boučkově choti Janě se také šušká, že jí už postel zahřívá někdo jiný! To ale Bouček vehementně popírá! Nicméně my si počkáme, jak tohle drama dopadne!




Přečtěte si
hillaarkaa
25. 1. 2013 • 13:44

Taky mi to příjde,možná ho už Forman někde brousí

taky1chytra
25. 1. 2013 • 11:04

Po dvou krásných a "chytrých" blondýnkách by bylo dobrým řešením vybrat si třeba tmavovlásku A pokud to nevyjde tak nezbývá nic jiného než zrzka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.