Novomanžel Pomeje: V Thajsku mu zmizel fotograf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Novomanžel Pomeje: V Thajsku mu zmizel fotograf!

Novomanželé před chrámem
Novomanželé před chrámem (pet)

Moderátor Jiří Pomeje (48), který se 13. ledna potřetí v Thajsku oženil s producentkou Andreou (24), zažil na exotickém ostrově Koh Samui spoustu kuriózních zážitků. Ty se týkaly hlavně alkoholu, který i v malém množství dělá z lidí v tropickém ráji hotové blázny!

„V Thajsku jsem žili hrozně zdravě. Jedli jsme pravidelně a samá lehká a zdravá jídla, takže jsem zhubnul 7 kilo. Nepili jsme ani alkohol. Víno je tam strašně drahý a tvrdej se v tom vedru prostě konzumovat nedá, protože už po jednom panáku je člověk úplně na maděru,“ popisuje Pomeje »očistnou kůru«, kterou na thajském ostrově Koh Samui absolvoval zcela neplánovaně.

Nejvíc legrace ovšem novomanželé zažili s thajským chlapíkem, který fotil jejich svatbu. „Nabídli jsme mu třetinku pivo a on si s chutí dal. Jenže během chvilky zmizel do džungle!

Když se po pár hodinách vrátil, tak nám s nepřítomným ale šťastným výrazem předal kartu z foťáku a my se s Andrejkou nestačili divit. Místo svatebních fotek to byla totiž samá opice, stromy, tygři, motýli a rybičky,“ směje se při vzpomínkách na »řádícího« fotografa Pomeje.




Přečtěte si
ninnunka
24. 1. 2013 • 13:37

Musej prece vydelat na opravdovou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.