Zeman podrazil Bohdalovou?! Herečka vyvrací jeho slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zeman podrazil Bohdalovou?! Herečka vyvrací jeho slova!

Předvolební spolupráce Zemana a Bohdalové zřejmě trochu skřípe.
Předvolební spolupráce Zemana a Bohdalové zřejmě trochu skřípe. (Koláž Ahaonline.cz)

Hysterie kolem prezidentské volby nabírá na obrátkách a prezidentští kandidáti začínají tahat z rukávů mnohdy hodně sporná a špinavá esa. Miloš Zeman například řekl, že mu do telefonu pláče jeho podporovatelka Jiřina Bohdalová kvůli tomu, že ji napadají příznivci Karla Schwarzenberga. Jenže sama herečka tohle tvrzení vyvrátila!

Vstup Jiřiny Bohdalové do své předvolební kampaně označil Miloš Zeman jako bombu. Vsadil na to, že Bohdalovou mají lidé rádi a její tvář by se mohla stát jedním z důvodů, proč do volebních uren spadne více hlasovacích lístků s jeho jménem. Jenže se zdá, že Zeman v některých případech používá jméno Bohdalové bez jejího vědomí a snaží se vymyšleným příběhem brnkat na city voličů.

Poté, co médii proběhly zprávy o bezmála pranýřování Martina Dejdara za to, že se otevřeně přihlásil k Zemanovi, přišel toži „jezevec z Vysočiny“ s prohlášením, že také Jiřinu Bohdalovou pronásledují drsné útoky příznivců knížete: "Mě především překvapil fanatismus některých přívrženců Karla Schwarzenberga, například v záležitosti Martina Dejdara. Ale on to není jenom Martin Dejdar, mně třeba Jiřinka Bohdalová pláče do telefonu, že podobné štvanici je vystavena i ona,“ řekl Miloš Zeman serveru Novinky.cz.

Jenže to vypadá, že všechno je znovu trochu jinak, jak si všiml server TN.cz., Jiřina Bohdalová totiž v reakci na toto prohlášení svého prezidentského kandidáta řekla ČTK: "Žádné štvanici vystavena nejsem. Občas se někde něco objeví s cílem mě pošpinit. Ale já nechci být ani prezident či ministr. Ve svobodném státě je to mé svobodné rozhodnutí." Otázkou tedy zůstává, co vlastně Zeman ve svém dnes už slavném „aligátořím“ telefonu slyšel. Snad to brzy vysvětlí.





Autor:  ph

Přečtěte si
anezat
25. 1. 2013 • 21:50

hillaarkaa
25. 1. 2013 • 13:43

Redakční milka

pikanteria
25. 1. 2013 • 13:33

Koukam, ze cela diskuze je jenom Evinky. Ona je neskutecne blba kr ava.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.