Starosti Agáty Hanychové: Kryšpín je nemocný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Starosti Agáty Hanychové: Kryšpín je nemocný!

Agátin syn Kryšpín bojuje právě s chřipkou, takže má modelka o »zábavu« postaráno.
Agátin syn Kryšpín bojuje právě s chřipkou, takže má modelka o »zábavu« postaráno. (Marek Pátek, Pavel Machan)

Pro dobrotu na žebrotu! Přesně tak se cítí expartner Agáty Hanychové (27) Mirek Dopita (30), který v pondělí už podruhé stanul u soudu právě kvůli rebelce. Za nepřiměřený útok na fotografa, jenž chtěl Agátu zvěčnit v choulostivé situaci, mu Krajský soud v Plzni napařil dvouletou podmínku! A co na to Agáta? Pro ni je mrtvý člověk!

K soudu by už nejela ani za nic! „Dokud mi nepřijde soudní obsílka, tak mě to nezajímá,“ vykřikovala ještě nedávno. Už u prvního stání v Karlových Varech přemýšlela o své neúčasti, jenže to už vztah s otcem Kryšpína (1,5) byl dávno minulostí.

Nemohla se tedy vymluvit, že je osoba blízká a byla povinná vypovídat. „Já ani nevím, jak mu to dopadlo. Mám jiné starosti! Kryšpín je nemocný, má chřipku,“ řekla rázně Agáta. To, že s Dopitou mají vztahy na bodě mrazu, je obecně známé. Na sociální síti zpřetrhali všechny vazby, a ani v reálném životě nemají domluvu jednoduchou.

„Nerad bych se k tomu všemu vyjadřoval. Mám trable kvůli ní a jí to ani nezajímá. Nicméně, to neznamená, že bych se slabšího člověka nezastal znovu. Jen bych byl mírnější,“ prozradil hráč amerického fotbalu Mirek, který se na svou bývalku zlobí hlavně kvůli křtinám Kryšpína, které Hanychová naplánovala na dobu, kdy on byl pracovně v zahraničí. »Kriminálník« Dopita se ale bude dovolávat k Nejvyššímu soudu v Brně, takže Hanychová si tuhle letní pitku bude muset možná ještě jednou připomenout.

Co se stalo?
V létě se ještě zamilovaný páreček opil pod obraz na filmovém festivalu v Karlových Varech, načež zlitou Agátu začal fotit amatérský fotograf Lukáš Motl a poté se dal na útěk. Dopita ho srazil k zemi a uštědřil mu pár ran pěstí. Modelka rozkousala paměťovou kartu. Napadený Motl dohnal Mirka k soudu. V září dostal u soudu v Karlových Varech půlroční dohled a náhradu škody ve výši čtyř tisíc korun. Fotografovi se rozsudek nelíbil, odvolal se a v pondělí v Plzni soudce přitvrdil. Dopita vyfasoval dvouletou podmínku.

 





Přečtěte si
anezat
25. 1. 2013 • 21:43

když prohlásila, jaký je Prachař božský milenec. To se do světa nevytrubuje. Dopitu neznám, ale je mi ho docela líto. Proč z něho tato prostitutka dělá zavrženého rodiče a Žilková ji v tom podporuje? Kryšpína lituji též a doufejme, že bude psychicky silný.

jity
24. 1. 2013 • 09:46

I tak holt se vydělávají peníze.

alexa-lexa
24. 1. 2013 • 09:23

kdyby nevymetala večírky a starala se o něj udělá líp. Pak si nebude muset zvát bulvár k tomu,když tomu jejímu dítěti na zkoušku poteče nudle z nosu...je vygumovaná jak list papíru!!

majojo
24. 1. 2013 • 03:51

Že se o tom píše v bulváru, aby se vědělo, že Agáta je... psalo se snad v Blesku, když moje nebo tvoje dítě mělo chřipečku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.