Nejlepší partie v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejlepší partie v Česku!

PRAHA – Konec roku je sice dobou bilancování, ale nemusíme jen nostalgicky smutnit, i když adeptům z našeho žebříčku asi do smíchu dvakrát není. Uplynulých dvanáct měsíců jejich život dost radikálně změnilo, zjistili totiž, že ten jejich pravý a jediný není tím, za koho ho považovali.


Koho můžete sbalit v roce 2007?

Proč by to ale nemohl být někdo z vás, kdo jim osuší slzy a stane po jejich boku? Stačí mít jen odvahu a po ruce dobré rady deníku Aha!

Petra Faltýnová (27), modelka

> Kdo jí zlomil srdce: Hokejista Martin Ručinský
> Proč je sama: Temperamentní vicemiss z roku 1997 šla do vztahu po hlavě, vzpomeňme na její fandění na mistrovství světa ve Vídni. Jejich soužití bylo sice »italské« a navíc často na dálku, ale plánovali už svatbu a miminko. Nakonec ze všeho sešlo, oba prý mají spoustu chyb a nedokáží se shodnout.
> Co má na mužích ráda: Je pro ni důležité, aby na ní muž oceňoval nejen krásu, má potřebu být vždy samostatná a mít pocit, že stojí na vlastních nohou. Taky touží založit rodinu a mít miminko, takže pokud jste rodinný a zároveň dobrodružný typ, neváhejte!
> Jak na ni: Petra má slabost pro rychlá a luxusní auta, od někdejšího milence, bohatého podnikatele Ázy dostala červené porsche, sama si koupila žluté… Takže podobným dárečkem ji rozhodně neurazíte!

Milan Baroš (25), fotbalistaKliknutím zvětšete

> Kdo mu zlomil srdce: Modelka Tereza Franková
> Proč je sám: Sportovci to prostě nemají lehké, času je proklatě málo, takže jsou v sezoně rádi, když se stihnou kromě tréninku ještě najíst a vyspat, většině na nějaké pletky prostě energie nezbývá.
> Co má na ženách rád: Už na první pohled je vidět, že je Milan ohnivý typ, takže ho přitahují temperamentní ženy. Ne nadarmo byl jeden čas spojován s »dračicí« Zuzanou Belohorcovou. Ačkoliv je to už trošku klišé, i tenhle sexy fotbalista si potrpí na blondýnky…
> Jak na něj: Je to bodrý kluk z moravské vísky, takže si rád posedí v hospůdce s přáteli a nebrání se ani bujařejším večírkům. A taky se nechal slyšet, že sex je pro něj až na prvním místě… Máte-li zájem, rozhodně neváhejte s nákupem erotického prádélka!

Lejla Abbasová (26), moderátorkaKliknutím zvětšete

> Kdo jí zlomil srdce: Kytarista kapely Chinaski Karel Heřman
> Proč je sama: Přestože láska s muzikantem z populární kapely trvala téměř tři roky, vlastně se oba milenci spíš míjeli. Poté, co si spolu pořídili větší byt, aby mohl Karel lépe zkoušet, se vztah ukázal jako úplně »prázdný«. Spekuluje se sice, že Lejla chodí s Prokopem Bartoníčkem, ale jsou to prý jen klepy.
> Co má na mužích ráda: Muž by měl podle ní trošku zdravě žárlit, je jí to příjemné. Muž musí být autorita, ale zároveň by měl uznávat ženu jako osobnost a respektovat její názory.
> Jak na ni: Čokoládová kráska se naplno věnuje charitě, zejména projektům, které pomáhají africkým dětem. Pokud tedy máte stejně dobré srdce a navíc i naditou peněženku, může vést cesta tudy. A taky si potrpí na muzikanty, takže kytaru s sebou! A preferuje stříbrné šperky!

Kateřina Brožová (38), herečkaKliknutím zvětšete

> Kdo jí zlomil srdce: Slovenský podnikatel Boris Kollár
> Proč je sama: Ačkoliv sexy blondýna patří k nejkrásnějším českým herečkám, má v lásce neuvěřitelnou smůlu. Z manželství se Zdeňkem Tomanem má jako krásnou vzpomínku dceru Kačenku, z ostatních vztahů jí ale zbyly jen oči pro pláč. Už by si zasloužila někoho, kdo konečně ocení její kvality!
> Co má na mužích ráda: I když o tom krásná herečka nechce ani slyšet, soudě podle jejích předchozích vztahů ji přitahují postarší velmi movití pánové. Jinými slovy, schopní a zajištění muži, máte šanci!
> Jak na ni: Alfou a omegou úspěchu bude, pokud její partner bude konečně schopen a ochoten respektovat náročnost hereckého povolání. A v tomto případě není od věci, když se nenápadně prokážete tučným kontem s velkou řádkou nul… Výhoda je, že nemusíte být ani nijak zvlášť přitažlivý.

Libor Bouček (25), moderátorKliknutím zvětšete

> Kdo mu zlomil srdce: Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová
> Proč je sám: Přestože ještě před pár měsíci prohlašoval, že je nejšťastnější muž na světě, protože si vzal nejbáječnější ženu, jejich manželství mělo grády. Během jednoho roku seznámení, zásnuby, svatba, parohy pro Libora a rozvod.
> Co má na ženách rád: Přestože sám Libor není rozhodně žádný krasavec, potrpí si na krásné ženy podobné panence Barbie. Má zkrátka slabost pro blondýnky, které navíc musí být i sebevědomé, samostatné a úspěšné, žádná domácí »puťka« se mu nezavděčí.
> Jak na něj: Jelikož láska prochází žaludkem a Libor má rád thajská jídla, zkuste připravit nějakou dobrůtku z této exotické kuchyně. A pokud k tomu otevřete lahvinku pravého šampáňa, bude vám zobat z ruky.

Igor Bareš (41), herecKliknutím zvětšete

> Kdo mu zlomil srdce: Bývalá přítelkyně Jana
> Proč je sám: Nemá zkrátka na ženy štěstí, o co víc se mu daří v práci a jeho televizní hvězda stoupá, o to hůř je na tom v soukromém životě. Před několika lety ztroskotalo jeho první manželství, z něhož má osmiletou dceru, a ani další vztahy nikam nevedly.
> Co má na ženách rád: Přitahují ho chytré ženy se smyslem pro humor, které mají pochopení pro mužský svět a touží být pro svého partnera majákem v rozbouřeném moři. Potenciální partnerce by také neměla vadit hercova alkoholická minulost.
> Jak na něj: Oblíbený seriálový herec se hrdě hlásí mezi domácké »podpantoflácké« typy, opravdu by se rád konečně usadil a založil rodinu. Přes teplo rodinného krbu, domácí svíčkovou a řeči o svatbě by to mohlo jít. Ale pozor, je dost plachý, takže opatrně, ať ho nevyděsíte!

Míša Kuklová (38), herečkaKliknutím zvětšete

> Kdo jí zlomil srdce: Producent Jiří Pomeje
> Proč je sama: Po čtrnácti letech soužití s manželem se rozešli, protože krásná herečka už nezvládala stres a tlak, způsobený ekonomickými problémy a velkými dluhy, které si Jiří nadrobil svým podnikáním. Její muž situaci navíc řešil tím nejhorším možným způsobem – tedy alkoholem a nevěrami.
> Co má na mužích ráda: Líbí se jí romanticky založení muži, kteří dobře vědí, co chtějí, ale nesnaží se toho dosáhnout za každou cenu. Taky je pro ni důležité, aby partner sdílel její lásku ke zvířatům.
> Jak na ni: Ráda maluje a potrpí si na dobré knížky, prý jí pomáhají, když je jí smutno. Takže šup do nejbližšího knihkupectví, pak objednat stůl v dobré restauraci, protože Míša se ráda dobře nají, a pak už všechno záleží jen na tom, jak budete přesvědčiví.

Pavel Poulíček (32), sportovní komentátorKliknutím zvětšete

> Kdo mu zlomil srdce: Modelka Martina Poulíčková
> Proč je sám: Manželství krásné modelky a »nováckého« sporťáka zpočátku působilo velmi idylicky, ale jak to tak v podobných případech bývá, neměli na sebe moc času. A když si ho konečně našli, zjistili, že už se vzájemně příliš odcizili. Smutný a klidný konec jedné velké love story.
> Co má na ženách rád: Pavlovi imponují krásné a inteligentní ženy, ale pro společný život je podle něj nejdůležitější mít si o čem povídat. A ocenil by partnerku se smyslem pro teplo rodinného krbu, rád by se konečně usadil a »nasadil bačkory«.
> Jak na něj: Sporťák je navzdory svému chlapáckému zaměstnání velký romantik, takže nic nezkazíte pozváním na romantickou procházku, nejlépe do přírody, ta ho prý pozitivně nabíjí. A hlavně mu naslouchejte, potřebuje se konečně vypovídat!

Iva Frühlingová (24), zpěvačka a modelkaKliknutím zvětšete

> Kdo jí zlomil srdce: Zpěvák a herec Richard Krajčo
> Proč je sama: Její láska s populárním frontmanem kapely Kryštof měla raketový start i průběh, půvabná černovláska kvůli němu přerušila slibně nastartovanou kariéru ve Francii, následovala svatba a po pár měsících nato rozvod, údajně kvůli rozdílným očekáváním…
> Co má na mužích ráda: Má ráda temperamentní a pořádné chlapy s jiskrným smyslem pro humor, kteří jí dají prostor pro sebevyjádření. Zároveň ale touží být opečovávaná a chráněná silnou mužskou rukou.
> Jak na ni: Ačkoliv působí navenek občas jako hrdinka z hororu, je to křehká a jemná žena s duší dítěte. Takže pokud ji zahrnete láskou, něhou a starostlivostí, určitě se vám to mnohonásobně vrátí. A pozor, je háklivá na nevěru!

Petr Nedvěd (35), hokejistaKliknutím zvětšete

> Kdo mu zlomil srdce: Topmodelka Veronika Vařeková
> Proč je sám: I tady si daň vybralo náročné povolání obou manželů, a přestože se k problémům postavili zodpovědně, prostě na to nestačili. Svůj díl viny přiznávají oba, ale jinak než rozvodem to prý řešit nešlo. Petr sice má sem tam nějakou »rychlovku« na jednu noc, ale na tu pravou dle vlastních slov stále čeká.
> Co má na ženách rád: Imponují mu především ženy, které mají jasnou představu o svém životě, ale zároveň si dokážou zachovat chladnou hlavu, odstup a nesobecký přístup ke světu. Prohlašuje o sobě, že rozhodně nepatří mezi »lovce modelek«, jak se o hokejistech často tvrdí.
> Jak na něj: Působí dojmem hromotluka, ale přitom má v sobě od přírody ochranitelské pudy, takže není od věci budit dojem, že se potřebujete skrýt v jeho mohutné náruči. A kamarádi o něm tvrdí, že mu komplimenty dělají moc dobře, takže lichotit, lichotit, lichotit!


Autor: Šárka CHAROUSKOVÁ
Foto Aha!: Martin Pekárek, Marek Pátek, Ondřej Pýcha, ČTK, TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.