Roman Šebrle: Zkouší to jako herec v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roman Šebrle: Zkouší to jako herec v Ordinaci!

Roman Šebrle v Ordinaci v růžové zahradě
Roman Šebrle v Ordinaci v růžové zahradě (TV Nova)

Desetibojař Roman Šebrle si je vědom toho, že jeho sportovní kariéra nemůže trvat věčně, proto se poohlíží po zadních vrátkách. Uspěje jako herec?

Když Roman dostal nabídku na roli v nejsledovanějším českém seriálu, příliš neváhal. „Chvilku jsem se rozmýšlel, pak si nechal zaslat scénář a uviděl, že budu hrát se svou kamarádkou Bárou Štěpánovou. Tak jsem se rozhodl, že do toho půjdu. Vyzkoušet se má všechno,“ tvrdí hvězdná herecká posila Ordinace v růžové zahradě.

Před kamerou měl Roman možnost předvést své přednosti a hned první natáčecí den došlo na svlékání. Divačky se tak mají od 29. ledna, kdy odstartují nové díly, na co těšit.



Šebrle pojal svůj herecký výkon se skromností sobě vlastní: „Myslím si, že je to takový úplný průměr, snad to nebude strašný propadák ale taky asi nic výrazného. Prosím diváky, aby ke mně byli shovívaví.“ Zároveň dodal, že ani jeho tělo není tak dokonalé, jako když byl v plné formě na olympiádě v Londýně.

1459572:gallery:true:true





Autor:  cam

Přečtěte si
svatadala
29. 1. 2013 • 10:16

Pamatuji si jak byl zlý a nenavistný a pomlouval Tomáše Dvořáka, když byl mladší, radil mu odejít, že už na to nemá. Noviny byly plné jeho posměšků. Teď na to sám poslední dobou nemá a neumí odejít. V podnikání se mu taky nedaří, tak ho živí reklama. Proč né,za ty prachy ba to vzal každý, ale že poleze do seriálu a myslí si, že ho budou diváci obdivovat, to se plete a je z toho asi na palici. Je mi ho líto, ten tedy dopadl.

tang
21. 1. 2013 • 16:57

franckajagrova
21. 1. 2013 • 15:56

..na Interspar,AAA autobazar a teď Ordinace ! Zkusit se má všechno,zvlášť když jsou za to prachy !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.