Dědička po Jiráskové (†81) Jana Svítivá: Peklo s Jiřinou? Herečka ji údajně šikanovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dědička po Jiráskové (†81) Jana Svítivá: Peklo s Jiřinou? Herečka ji údajně šikanovala!

Jana Svítivá údajně musela trpět vrtochy a změny nálad Jiráskové.
Jana Svítivá údajně musela trpět vrtochy a změny nálad Jiráskové. (Koláž Ahaonline.cz)

Dříve poklidnými jihočeskými Malenicemi cloumají v posledních dnech obrovské emoce. Důvod? Sousedé prý závidí univerzální dědičce Janě Svítívé (57) majetek po Jiřině Jiráskové (†81)! Ta se herečce nejdříve starala dům a v posledních letech i o ni samotnou. S Jiráskovou přitom zažívala hotové peklo a často od ní odcházelá s očima plných slz!

„A co jí závidí? Trochu těch peněz, šperky a pár starožitností? Vždyť si to zaslouží. Jana měla s Jiřinou peklo! Ona byla panovačná, hrozně náladová a někdy nesmírně zlá. To, co si Jana musela hlavně v posledních letech vyslechnout, to bylo nesnesitelné,“ říká rodinná známá Svítivých.

Vždyť taky Svítivá, pokorná a pracovitá žena, která dělá vedoucí malenické Jednoty, chtěla nejméně třikrát u Jiráskové skončit! „Kdybyste slyšeli, jakými názvy jí Jirásková nazývala, jak ji terorizovala... Kolikrát ji vyhazovala z bytu v Praze. Jana plakala, byla zoufalá, že to má za všechnu dobrotu,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj. Pak herečka Janu zavolala, aby se vrátila, že se o ní nemá kdo postarat.

„Bylo jí líto, nechtěla ji nechat na holičkách a dál se o ní starala. Ale prožila si holka peklo, to mi věřte,“ dodal zdroj s tím, že Jirásková ke konci života měla dobrou náladu velmi sporadicky! V Malenicích dostaly dvě ženy nabídku, aby o ní pečovaly. Obě odmítly! „A to jim Jiřina nabízela šest tisíc týdně. Ta jedna řekla, že ani za dvacet tisíc,“ prozradil známý z Malenic. Jirásková ale nakonec sama nezůstala. Postarala se o ní jak malenická Jana, tak pražská „Mařka“. Obě ženy budou dědit a obě si to podle mnohých víc než zaslouží.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
6010
14. 10. 2013 • 17:50

Já jsem Jiráskovou nikdy neměla ráda, NĚCO mi na ní vadilo.To co teď o ní čtu, tak tomu věřím, to bylo to NĚCO.Byla to namistrovaná primadóna, protože pokud jedná s lidmi,kteří jí chtějí pomoci takhle sprostě a zle, tak já být Svítivou, tak bych jí na holičkách nechala.Líto by mi jí rozhodně nebylo.Co si vůbec baba o sobě myslela?

zemlickajan
23. 1. 2013 • 00:01

Herečka Jiřina Jirásková zůstane v paměti lidí jako správná a nej herečka se specifickým humorem, několik článků které se o ní uvádějí v bulvárním tisku Aha a pod jsou až nelidské. Pokoj v duši? S redaktory/kami kteří se nestydí psát falše o zemřelé Jiřině Jiráskové se klidného spánku herečka nedočká! Ti kteří píši odporné texty zde v bulvárech by si měli projít skutečným lidským utrpením, šikanou a posledním mučením!!! Tímto já vzdávám hold herečce Jiřině Jiráskové, pro mne vždy zůstane nezapomenutelnou osobností 20 a 21 stol.

hillaarkaa
22. 1. 2013 • 11:58

Lůza neví o čem je řeč,přitápí si doma klestím a svítí svíčkama,to sis spletl teritorium Něco podobného mám já s Boháčem,včetně kamery se záznamem a fotoaparátem-na našich rezidencích

hillaarkaa
22. 1. 2013 • 11:55

Máš pravdu,Jířa se té premiéře z obláčku jen směje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.