Michal Suchánek zuří: Genzer zanedbává Partičku kvůli milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Suchánek zuří: Genzer zanedbává Partičku kvůli milence!

Genzer a Suchánek
Genzer a Suchánek (Martin Hykl / Aha)

V televizi jsou nerozlučná dvojka už řadu let, v soukromí to ale mezi nimi pěkně skřípe. Podle našich informací se Michal Suchánek (47) v poslední době často hádá se svým parťákem Richardem Genzerem (46). Především kvůli jeho chování, které už několik měsíců způsobuje »Geňova« poblázněnost do milenky Markéty Jiránkové (36).

Suchánek byl hodně dlouho ticho. Snažil se novou Genzerovou partnerku, kvůli které opustil stále ještě manželku Lindu Finkovou (44) a také děti Viktorku (14) a Matyáše (4), tolerovat. „V posledních týdnech mu ale ruply nervy a několikrát se s ním pohádal.

Richard je totiž časově nespolehlivý, nemá chuť přemýšlet nad nápady… A hlavně zmizel po novém roce na dovolenou a pořádně to Michalovi ani neřekl,“ prozradil nám zdroj ze zákulisí populárního televizního pořadu Partička, v němž »Suchoš« a »Geňa« vystupují.

„To nevím, jestli je manžel někde na dovolené. Je to možné. Děti ho od Vánoc neviděly,“ řekla magazínu Aha! TV manželka Genzera Linda Finková. „Ale o svátcích s dětmi byl, koupil jim hezké dárky, to bych mu zase křivdila, kdybych tvrdila něco jiného,“ dodala zpěvačka, která si po manželově odchodu od rodiny našla také nového partnera, podnikatele Milana Večese a je s ním spokojená.

V těchto dnech už je Genzer zpět v Česku. Se Suchánkem budou v nejbližších dnech natáčet další díly Partičky a celý štáb se bojí jejich zákulisních hádek. Před kamerami a diváky si to prý nikdy nedovolili.

 



Přečtěte si
cococo
31. 1. 2013 • 16:37

Nebyl by to první projekt, který skončí na tom, že si někdo z účastníků napíchne krávu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.