Shakira se pár dnů před porodem svlékla! Proč to udělala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Shakira se pár dnů před porodem svlékla! Proč to udělala?

Odvážný snímek těhotné Shakiry a jejího partnera Piquého. Sluší jim to.Uf, mám toho dost! Když Shakira není zrovna v ateliéru, už tak úchvatně nevypadá.
Odvážný snímek těhotné Shakiry a jejího partnera Piquého. Sluší jim to.Uf, mám toho dost! Když Shakira není zrovna v ateliéru, už tak úchvatně nevypadá. (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz)

Odvážně odhodili oblečení a nafotili nádherné snímky! Zpěvačka Shakira (35) a španělský fotbalista Barcelony Gerard Piqué (25) těsně před porodem svého prvního potomka předvedli světu svá nahá těla.

„Ráda bych oslavila narození našeho miminka,“ napsala Shakira při zveřejnění stylového obrázku à la hollywoodské celebrity na Twiterru. Kolumbijská krasavice zároveň jako velvyslankyně UNICEF uspořádala sbírku darů pro africké děti.

Tentokrát už ale všechno myslela vážně, i když na konci prosince tomu tak nebylo. Hrdě tehdy oznámila, že mají synka. Až po tisících gratulací zvesela přiznala, že se jednalo jen o aprílový žertík.

Prominentní pár teď netrpělivě čeká, kdy přijdou první kontrakce a pofrčí společně do porodnice. Nastávající maminka totiž i přesto, že na fotce od slavného Jaume Laiguana vypadá překrásně, má 9 měsíčního martyria s »velkým břichem« plné zuby, což dokazují i její jiné snímky...




Autor:  bej

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.