Alice Bendová: Poprvé vyvenčila »kolouška«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Alice Bendová: Poprvé vyvenčila »kolouška«!

Alice Bendová fotila pro sexy kalendář
Alice Bendová fotila pro sexy kalendář (pet)

Herečka a moderátorka Alice Bendová (39) je stále vdaná za svého záletného manžela Václava Bendu (37), přesto už do společnosti vyráží se svým novým partnerem, obchodníkem s ojetými vozy Michalem Topolem (28). Nový vztah Alici očividně svědčí, protože viditelně omládla a září štěstím. Proč ale rok a půl od rozchodu se svým mužem stále není rozvedená a s ukončením manželství otálí, jak může?

„K tomu se nebudu vyjadřovat, protože jsme se s manželem dohodli, že o tom informace podávat nebudeme,“ řekla Aha! Alice. Se svým novým »kolouškem« přitom už necelý rok bydlí ve společném domě, který si po odchodu od svého muže koupila.

Její nová láska už ji oficiálně doprovází na společenské akce a pomáhá jí s péčí o její dvě děti Vašíka (5) a Aličku (2). „Máme se dobře, jsem spokojená,“ nemůže si Alice svého partnera vynachválit a dokonce nemůže vyloučit ani další svatbu a děťátko, které však bohužel pro zatím nevyřešený rozvod není na pořadu dne.

„Žiju tím, co je teď. Je to hezký, baví mě to a vyhovuje, a vůbec nepřemýšlím, co bude zítra nebo za týden,“ svěřila se Alice, která se svým Michalem vyrazila pokřtít kalendář věnovaný šunce, kam nafotila sexy snímky.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.