Mše za Jiřinu Jiráskovou: Bílá prozradila, proč se skrývala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mše za Jiřinu Jiráskovou: Bílá prozradila, proč se skrývala!

Lucie Bílá se v chrámu skrývala přede všemi.
Lucie Bílá se v chrámu skrývala přede všemi. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

Jiřina Jirásková  (†81) měla konečně nablízku zpěvačku Lucii Bílou (46). Její velká kamarádka se s ní přišla rozloučit do chrámu Matky Boží před Týnem v Praze, kde včera odpoledne proběhl oficiální pohřební obřad. Přede všemi se ale Bílá schovávala!

Proč se Lucie Bílá ukrývala na kůru a vůbec nesešla dolů k rakvi a mezi své známé? To proto, že je nesmírně naštvaly hlasy, které o ní už více než týden hovoří jako o té, která se smrti Jiráskové zviditelňuje. Do Bílé se totiž pustil jak "protekční fracek" Pavel Novotný, tak i kolega Jiráskové z divadla Michal Novotný. Ti se nechali slyšet, že Bílá na smrti Jiráskové parazytuje. Zpěvačka tak v pondělí jen přišla, zazpívala a zase rychle z chrámu utekla, přičemž se vyhla jak novinářům, tak kolegům.

Na svůj facebook pak ve večerních hodinách pověsila toto prohlášení:

"Dnes jsem se rozloučila s Jiřinkou a to, aby její duše našla v nebi pokoj, je pro mě to nejdůležitější. Byla pro mě kamarádkou a velkou rádkyní a oporou. A já pro ni, jak mnohokrát řekla, dcerou, kterou nikdy neměla. Proto se teď, v této bolestné, ale i velmi duchovní chvíli nebudu ke všem těm lžím a pomluvám vyjadřovat. Chci, aby rozloučení s Jiřinkou bylo poctou skvělé ženě, osobnosti, kterých tento národ opravdu moc neměl. A aby bylo doprovázeno tichou vzpomínkou a modlitbou. A ne pomluvami. Své obšírné stanovisko potvrzené řadou lidí, kteří byli Jiřince na sklonku jejího života oporou, vám samozřejmě později poskytnu."

 

Poslední sbohem jí přišel dát i její kmotřenec Damián (16), syn herečky Simony Postlerové (48), který trpí autismem. O organizaci se postaral režisér Jiří Strach (39), který s ostatními kolegy vynesl rakev s ostatky Jiráskové z chrámudo pohřebního vozu.

1459572:gallery:true:true



Autor:  lbp

Přečtěte si
babatomanija
20. 1. 2013 • 17:20

ne dokázali, protože v ženském rodě se píše "y". Obě něco dokázaly, ale to víme všichni.Zviditelňovat se Lucie nepotřebuje, je viditelná až dost. Asi nepotřebovala ani dědit. Ovšem kvalitní lidi je třeba hledat a hlavně mimo show byzn tací většinou po slávě ani netouží, ani jít do politiky, a proto se může zdát, že osobností tu není....

stooslu
16. 1. 2013 • 17:36

Pro pána Jána, co tak obdivného ta Jiřinka pro národ udělala? Nezdá se Vám, že se adorují komedianti nějak nad rámec? Byla dobrá herečka a co? Bude snad chleba levnější??? Navíc odešel více než osmdesátiletý člověk, tak jaképak copak? Panbůh zaplať za tak dlouhý život, není každému dopřáno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.