Hrozba Lucie Bílé: Jiráskovou jsem nezneužila, nenechám to tak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrozba Lucie Bílé: Jiráskovou jsem nezneužila, nenechám to tak!

Lucie Bíla před mší na památku
Lucie Bíla před mší na památku (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

Jiřina Jirásková (†81) na sklonku života získala dobrou kamarádku – zpěvačku Lucii Bílou (46). Ta se tvářila jako jej největší podporovatelka, ale na rozloučení ve vinohradském divadle chyběla.

Lucie Jiráskové zazpívala až při pondělní mši v Týnském chrámu, kde se neubránila slzám. Smutek v ní ovšem nevzbuzuje pouze samotná smrt Jiráskové, ale také pomluvy, které se kolem ní začaly šířit.

Moderátor Petr Novotný otevřeně tvrdil, že Bílá parazituje na umírajících osobnostech a vytváří si tak v médiích lepší obraz. Jeho názor zastal i herec Michal Novotný, podle něhož zpěvačka Jiráskovou podporovala příliš okatě a neváhala s sebou vždy přizvat novináře.

 

Když došlo na páteční pietní akt ve vinohradském divadle, Lucie Bílá dala údajně raději přednost rozhovoru v rádiu. A to jí mají mnozí za zlé.

 

„Nechci se tady k tomu vyjadřovat, protože to je nechutné. A dnes se to nehodí. Ale nenechám to tak," řekla naštvaná Bílá serveru iDnes.cz po mši.  Co je schopná udělat pro to, aby očistila své jméno?



Přečtěte si
svatadala
7. 2. 2013 • 21:53

další, jako Vondráčková, o kterou už není zájem, se bude předvádět u soudů a podávat žaloby. To to Lucie moc chytře nedělá, pokud má čisté svědomí, může drby a řeči hodit za hlavu.

verona010
7. 2. 2013 • 09:33

Nevím proč se rozčiluje. Kdyby to bylo opravdu přátelské tak proč si bere sebou novináře a fotografy? I kdyby čekali u domu Jiráskové tak je nepustím do bytu. Ale ona se chtěla zviditelnit. Jirásková vypadá hrozně a Bílá se tlemí do objektivu. Na Slavíkovi ukázala že je ubohoučká.Je prostě jednoduchá. Vždyť nemá ani vzdělání.Zaňáková zalez už o Tebe není zájem. A tímhle podlým jednáním si ho nezískáš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.