Bezcitná Heidi Janků: Když mi zemřel otec, nic to se mnou neudělalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bezcitná Heidi Janků: Když mi zemřel otec, nic to se mnou neudělalo!

Heidi Janků
Heidi Janků (pro Aha! - Petr Kozlík)

Zpěvačka Heidi Janků (50) si rozhodně neužila bezstarostné dětství. Když přišla o maminku, zůstala v péči alkoholického otce, který jí zničil život.

Po smrti maminky se Heidi upnula na svou tetu, ta ale měla sama dost svých starostí. Spolehnout se nemohla ani na svého staršího bratra, který se později upil k smrti. Dětství tak trávila s otce, jehož prioritou byl alkohol a nezvládal péči o domácnost. Heidi se tak musela osamostatnit a k otci naprosto ztratila vazbu.

„Ublížil mi, ale zase mi dal život. Když  před lety zemřel, nic to se mnou neudělalo,“ přiznala zpěvačka v magazínu Ona Dnes.

Aby nemusela žít s alkoholickým otcem, v 18 letech se raději provdala a zmizela z domu. Heidi však také nemá čisté svědomí, protože svého manžela po třech letech opustila a utekla od něj k téměř o 30 let mladšímu Ivo Pavlíkovi.

„Ano a to je můj černý puntík. A není jediný. Abych ty černé vyrušila, dělám hodně charity a říkám, že si tím dláždím schody do nebe. Tenhle je ale největší. Byla jsem vdaná za člověka, který mi moc chtěl pomoct se zpíváním a strašně si přál, abych byla tou slavnou zpěvačkou. Kvůli mé kariéře odešel z vysoké školy a šel pracovat na šachtu,“ dodala Heidi.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
jity
18. 1. 2013 • 08:59

ale ona tvrdí něco jiného, po smrti její matky se měl ten otec změnit. Když onemocněl a ptali se ho komu to mají dát vědět, tak jim řekl, že nikoho nemá. To by mi také velmi odradilo. Nebydleli jsme s nimi, kdo ví co se za jejich zdmi odehrávalo. To jak se lidé jeví na veřejnosti nemusí být vždycky jejich pravá tvář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.