Absolonová versus Brožová - Táhni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Absolonová versus Brožová - Táhni...

PRAHA – Otevřená válka! Mezi herečkou Kateřinou Brožovou (38) a zpěvačkou Monikou Absolonovou (30) to v těchto dnech pořádně jiskří!


Monika: Táhni
Kateřina: Ty jsi ale...

Brožová totiž obviňuje Absolonovou, že právě ona může za to, že krásná Kateřina přišla o hlavní roli v chystaném muzikálu Angelika. A Absolonová přiznává, že když se jí produkce muzikálu na Brožovou zeptala, nepodala na ni zrovna pozitivní reference. Co se mezi těmito ženami v minulosti vlastně stalo?

Brožové byla před několika měsíci producenty chystaného muzikálu Angelika přislíbena hlavní role. Jenže před pár dny jí bylo oznámeno, že už se s ní pro Angeliku nepočítá. „Bylo mi řečeno, že jeden z důvodů, proč v Angelice hrát nebudu, bylo to, že se proti mně výrazně ohradila Monika Absolonová, se kterou jsem se měla alternovat,“ tvrdí naštvaná Brožová. Absolonová údajně měla proti Brožové intervenovat i u spolumajitele Divadla Broadway Oldřicha Lichtenberga a autora Angeliky Michala Davida. „Když se mě produkce Angeliky zeptala, jaký mám názor na to, že bych s Kateřinou hrála v Angelice, což by bylo několikrát do týdne, řekla jsem, že by to bylo pro mě asi velmi stresující,“ přiznává Absolonová.

„Osobně proti Kateřině Brožové nic nemám, ale mám s ní velmi špatné pracovní zkušenosti. Musím říct, že jsem se alternovala s Bárou Basikovou, Ilonou Csákovou nebo s Lucií Bílou v dobách její největší slávy, ale se žádnou nemám tak špatné zkušenosti jako s Kateřinou Brožovou,“ říká Absolonová a dodává: „S Brožovou jsem se alternovala v muzikálu Noc na Karlštejně, a pokud jsem se chtěla s Kateřinou domluvit, jak budeme hrát na několik měsíců dopředu, nebrala mi telefony a nekomunikovala se mnou. Chápu, že má dítě a starosti, ale, já mám svoje pracovní aktivity a závazky, které musím dopředu potvrzovat, a nikoho nezajímá, že mi moje kolegyně nebere telefon. Prostě se s ní nedá komunikovat.“

Brožová své vztahy s Absolonovou raději ani nechce komentovat. „K tomu se nechci vyjadřovat,“ řekla nám pouze, když jsme se jí na její vztah k Absolonové ptali. Jasné je jedno. Tyhle dvě dámy spolu asi opravdu hrát nemohou.


Autor: Josef Koukolíček, Sabina Růžičková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.