Bartošová u voleb: Víme, komu dala svůj hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bartošová u voleb: Víme, komu dala svůj hlas!

Bartošová byla při volbě prezidenta ve vynikající náladě.
Bartošová byla při volbě prezidenta ve vynikající náladě. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, Jiří Rubeš, Martin Hurda, Alexandr Malachovský)

Přestože psychicky zdeptané zpěvačce Ivetě Bartošové (46) bývá většinou veškeré dění kolem ní jedno, volbu prezidenta si překvapivě nenechala ujít. Společně se svým ochráncem Josefem Rychtářem (54) se na historickou událost přichystali s nadšením a jako spořádaní občané vyrazili k urnám.

Podle Rychtáře je přece občanskou povinností jít volit, proto Ivetě nezbylo nic jiného, než se hodit do gala, oprášit občanku a se zatajeným dechem vhodit volební lístek do urny. Zpěvačka se na veřejnosti ukázala po více než dvou týdnech a odpočinek jí očividně svědčí. A jak o budoucnosti naší republiky milenecký pár smýšlí?

„Oba budeme volit Jiřího Dienstbiera. Znali jsme se osobně s jeho tátou a byl to skvělý člověk,“ odpověděl i za Ivetu Josef. Navíc je oběma kandidát i sympatický. „Pan Dienstbier je mladý a perspektivní,“ nešetří superlativy Rychtář. Po čtvrté hodině odpolední se hrdličky vydaly ruku v ruce k bývalé základní škole Ivetina syna Artura (15), kde ji členové volební komise moc rádi viděli. Bartošová si tedy svou občanskou povinnost splnila a teď už jí nezbývá nic jiného, než čekat, jestli její kandidát postoupí.

Superdebata kandidátů: Co v telce nebylo...

Zábavná, anebo nudná, veřejnost se pořád nemůže shodnout, jaká vlastně ta superdebata všech devíti prezidentských kandidátů v České televizi byla. A to na ni koukalo 1,7 milionu lidí! My jsme ale byli i v zákulisí i na zkoušce, a tam se děly věci.

Hnusný detail

Na obrazovku musí být i chlap zmalovaný. „Televizi HD (vysokého rozlišení, pozn. red.) říká Marek Eben »hnusný detail«. I proto si musíme líčit také rty, abychom vypadali dobře,“ bavil před debatou publikum Moravec, když špulil pusu na maskérku.

Prasklá židlička

Ještě než vstoupil na obrazovky, musel kandidát ODS Přemysl Sobotka (68) řešit zásadní problém. „Mně se rozbila židle, tak je potřeba ji opravit,“ informoval organizátory akce. S divnými bílými stoličkami měli problémy i ostatní.

Střet s ochrankou

Ochranka se dostala do konfliktu s fotografem Reflexu Janem Šibíkem (49) poté, co jej odmítla pustit do sálu. „To si děláte legraci, tady mám průkaz,“ křičel fotograf. Poté, co jej srazili na zem, se mu bodyguardi omluvili…



Autor:  kl

Přečtěte si
hejhej
14. 1. 2013 • 12:40

Odpočívá po každodenním chlasu(je zase odulá),asi je to velmi náročné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.