Osvaldová k Soukupovi: Postarám se o tvoje nemanželské dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osvaldová k Soukupovi: Postarám se o tvoje nemanželské dítě!

Nerozlučný pár - Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová.
Nerozlučný pár - Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová. (Aha! – A. Malachovský, D. Kundrát, M. Hykl, Daniel Černovský, M. Pátek, ara)

Hudebník a skladatel Ondřej Soukup zplodil před 28 lety se svou manželkou Gábinou Svobodovou syna Františka. Netušil tehdy, že se mu v 61 letech narodí druhé dítě, dcera Rebeka. I když stále ve svazku manželském s Gábinou, matkou roční Rebeky je jeho současná partnerka, skladatelka Lucia Šoralová (36).

Gábinu Osvaldovou to však očividně nevyvádí z míry. Ve skutečném manželství s Ondřejem nežije již 12 let a za tu dobu si i ona našla partnera. A také mladšího. Překvapivá pak tedy není ani nabídka hlídání malé Rebeky, kterou si skladatelka natolik oblíbila, že jí nevadí ani fakt, že jde o nemanželské dítě.



Přinejmenším podivné to nepřijde ani samotnému Ondřejovi, podle jeho slov jsou stále nejlepšími kamarády a spřízněnými dušemi. „My si denně voláme, někdy i několikrát. Gábina je totiž strašně zábavný tvor. Máme se zkrátka strašně moc rádi – tedy, já ji mám rád, nechci mluvit za ni. Ale žít bychom spolu asi nemohli,“ řekl v rozhovoru pro týdeník Instinkt Soukup.



Přečtěte si
k999
15. 1. 2013 • 13:43

Nemohou se rozvést, nikdo z nich by nemohl druhého partnera vyplatit a tak hrají komedii o spokojeném čtyřlístku.

joudajoudovy
15. 1. 2013 • 12:44

jestli pises o degeneratu, ktery kandiduje na prezidenta, tak v tom mas pekny bordel. slechticky titul ziskal po svem stryci, ktery podporoval fasisty a aby mu nebyl zabaven majetel, degenetata adoptoval. bohuzel, prisel rok 48, ale radost se vratila po listopadu. a nyni za pomoci dotaci z eu i od kalouska, jeho panstvi prospiva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.