Ester Janečková v slzách: Potratila v šestém měsíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ester Janečková v slzách: Potratila v šestém měsíci!

Ester Janečková
Ester Janečková (Aha! – Martin Pekárek)

Velice smutná zpráva přišla od moderátorky pořadu Pošta pro tebe Ester Janečkové (40). Před Vánocemi oznámila, že čeká miminko, jenže teď o něj bohužel přišla!

Ester a její manžel Zdeněk Janeček se na miminko hrozně těšili, jenže nakonec se čtvrtého potomka nedočkají. Jak teď vyšlo najevo, začátkem roku moderátorky o vytoužené miminko přišla. Přitom byla už v šestém měsíci.

"Přestože miminko bylo celé těhotenství v pořádku, najednou mu přestalo bít srdíčko," řekla Ester serveru super.cz. A další slova se jí z pochopitelného důvodu hledala velice obtížně: "Je to pro nás velmi těžké, ale utěšuje nás víra, že je našemu krásnému miminku už teď dobře," dodala jen nelidskou bolestí zdrcená Janečková.

DALŠÍ INFORMACE ČTĚTE V SOBOTNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
herecka
12. 1. 2013 • 10:58

Rodina prosí o klid a bulvár se v tom pitvá, dokonce ji dá i na titulní stránku. Jste vy ho.vada vůbec normální??? Tak bezcitné hyeny jako v těhle nechutných plátcích hned tak někdo nevidí. Jestli si nikdo z vás neumí představit tu bolest, jaká přijde při ztrátě dítěte, pak bych vám ji s chutí přála. Paní Ester snad bude nad věcí a vyrovná se s tím neštěstím v klídku a nebude brát na vědomí hloupý bulvár či příspěvky nějakých primitivu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.