Syna Agáty Hanychové pokřtil romský farář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Syna Agáty Hanychové pokřtil romský farář!

Agáta Hynchová nechala pokřtít svého syna Kryšpína.
Agáta Hynchová nechala pokřtít svého syna Kryšpína. (Facebook)

Synovi modelky Agáty Hanychové Kryšpínovi už je rok a jeho maminka se rozhodla, že ho nechá pokřtít. Do kostela v Úněticích se tak sjela početná rodina Agáty a spousta známých. Křest provedl první romský farář v Čechách Vojtěch Vágai.

Kmotrem Kryšpína se stal Martin Stropnický (56) a tak je jasné, jaké druhé jméno Kryšpín dostal. Fotografie ze křtu Agáta vyvěsila na svůj Facebook, kde se okamžitě zvedla vlna gratulací. V komentářích se nicméně objevily také poznámky, že Kryšpín se o křtu a spojení s církví měl rozhodnout až sám a v dospělosti, nebo že Agáta má tolik hříchů, že do kostela by jí neměli ani pustit.

V kostele se objevili také rodiče otce Kryšpína Mirka Dopity nebo moderátorka Eva Decastelo. Mirek Dopita je v zahraničí, takže při křtu chyběl.

„Křest Kryšpínka jsme plánovali od léta,“ prozradila Aha! Hanychová. Tehdy ovšem ještě netušila, že se s tatínkem Kryšpína rozejde a nahradí ho Jakubem Prachařem.

Syn Agáty se před farářem zachoval jako pořádný chlapák. Když ho kněz vzal do náruče, neuronil ani slzu. „To, že neplakal, jsme ani nečekali,“ přiznala se smíchem modelka.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
vojca
11. 1. 2013 • 12:45

ty jsi leda tak parchant!

vlaku
9. 1. 2013 • 00:13

Shání černé hlasy ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.