Jarda Jágr prý sbalil miss Janu Doleželovou. Ta tvrdí, že je to lež! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jarda Jágr prý sbalil miss Janu Doleželovou. Ta tvrdí, že je to lež!

Jarda sbalil Janu. Pravda, nebo jen prvotřídní kachna?
Jarda sbalil Janu. Pravda, nebo jen prvotřídní kachna? (Koláž Ahaonline.cz)

Už pěkných pár týdnů všichni čile spekulují, kdo bude další vyvolenou nejslavnějšího českého hokejisty Jaromíra Jágra (40). Po rozchodu s modelkou Innou Puhajkovou (26) padala různá jména, ale popravdě se neobjevilo nikdy žádné konkrétní. Až teď syn baviče Petra Novotného (65) Pavel (31) přišel s tím, že Jágra klofla misska Jana Doleželová (31)!

Ani jeden ze zúčastněných, tedy ani Jaromír ani Jana se touhle zprávou nechtějí vůbec zabývat a vše tak vypadá jen na pořádnou kachnu. „Protekční fracek“ Pavel Novotný si je ale tak jistý, že tuhle informaci vesele šíří po sociální síti. Nejde ale jen o další z jeho žertíků? Dost možná ano. Když pak Novotný píše o tom, že na Doleželovou chce podat trestní oznámení, začíná to celé vypadat hodně ujetě.

A proč chce Novotný podat trestní oznámení? „Protože si myslíme, že tím, že Jardovi tvrdí, že ho miluje a přitom ho nemiluje, naplňuje skutkovou podstatu trestného činu podvodu… a nevypisujte mi tady, že nám do toho nic není, podle mě, když někdo ubližuje Jardovi a snaží se ho podvést, mojí občanskou povinností i povinností hokejového fandy je to, jít to na Lužiny na policii oznámit,“ napsal Novotný, který tak nejspíš chtěl Jágrovi trochu osladit cestu za moře.

Jana Doleželová se během úterý ke všemu vyjádřila v tom smyslu, že jde o jednu velkou lež. Nicméně začaly se objevovat i hlasy tvrdící, že Jaromír se s Janou opravdu několikrát setkal. Jana se navíc podle všeho rozešla se svým dlouholetým snoubencem a je tedy volná. Jak tohle bude pokračovat?

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.