Z Novy odvolaný Voříšek se chce soudit: Podává žalobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z Novy odvolaný Voříšek se chce soudit: Podává žalobu!

Karel Voříšek chce očistit své jméno a vrátit se na obrazovku.
Karel Voříšek chce očistit své jméno a vrátit se na obrazovku. (Profimedia.cz)

Moderátor Karel Voříšek (49) od poloviny listopadu nezasedl za pult moderátora televizních zpráv. Vše kvůli nařčení ze spolupráce s StB. Podle dohody s televizí měl očistit své jméno a vrátit se. Jenže to se dosud nestalo. A tak teď dojde na soud!

Karel Voříšek se stále snaží očistit své jméno, ale čisté lustrační osvědčení nestačí. Jedinou možností je tak podání žaloby a následný soudní proces. Během něj by se měla pravda ukázat. „Již tento týden podáme žalobu,“ potvrdil Blesku Voříškův advokát Josef Lžičař, který také zdůraznil, že jeho klient opravdu neví o tom, že by byl ve spisech tajné policie vedený jako důvorník s krycím jménem Renda.

Anketa

Věříte, že Karel Voříšek spolupracoval s StB?
Celkem 93 hlasujících

Sám Karel Voříšek stále nechce o celé záležitost mluvit a média dál odkazuje na svého právníka. Nakonec ale alespoň potvrdil Lžičařová slova. „Příslušné právní kroky jsou připraveny, ale nejdříve o nich budu informovat svého zaměstnavatele,“ prohlásil stále oblíbený moderátor.

1459572:gallery:true:true

Autor:  ph

Přečtěte si
lipno
14. 1. 2013 • 10:17

Neměl by šetřit a zaplatit di nevivu jako práskačka Bohdalová. Havel to udělal líp - dosadil na vnitro Rumla a ten mu dokumenty ukradl

britva
14. 1. 2013 • 09:25

to se vám zase povedlo slovíčko /vedený jako důvorník s krycím jménem Renda/ tam u vás to musí psát nějakej mongoloid nebo retardovanej vietnamec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.