Erbová a Řepka: Přišli o 1,1 milionu během chvilky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Erbová a Řepka: Přišli o 1,1 milionu během chvilky!

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka snížili cenu za svoji luxusní vilu.
Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka snížili cenu za svoji luxusní vilu. (Foto ara a Jan Tůma)

Už půl roku se nenašel vážný zájemce o luxusní vilu v Černošicích, která patří Vlaďce Erbové (31) a Tomáši Řepkovi (39). Snoubencům tak nezbývalo nic jiného, než jít s cenou dolů. Místo původních čtyřiceti milionů korun teď chtějí »jen«
 38 900 000 korun. Přiláká nové zájemce milionová sleva?

Modelka s fotbalistou nejprve prodávali dům za dvojnásobek částky, za kterou ho Erbová v lednu 2011 koupila, což bylo dvacet milionů korun. Ale ani po pěti měsících se nenašel kupec, který by byl ochoten zaplatit tuhle pěkně kulatou sumu. „Já se k tomu vyjadřovat nehodlám,“ odpověděla Erbová nedávno na otázku, kolik má na dům kupců.

Týden před vánočními svátky dvojice ze svých enormních finančních požadavků musela přece jen slevit. Suma se čtyřkou na začátku byla pro zájemce trochu moc.

Ale i tak se zjevně potenciálním kupcům protáčejí panenky. „Musím vás upozornit, že pokud byste si chtěli dům prohlédnout, platí se nevratná záloha. Je to částka jeden milion korun, a pokud byste pak od koupi vily odstoupili, peníze se nevracejí,“ vysvětlil realitní makléř. „Určité věci jsem zajistila z bezpečnostních důvodů,“ řekla Erbová, která si úzkostlivě střeží svoje soukromí.

Otázkou zůstává, kam modelka s Řepkou a jejich synem Marcusem (10 měsíců) a dcerou Viktorkou (6) z prvního manželství půjdou bydlet. Její dcera od září začala chodit do školy v Černošicích. Že by se poohlédli po další nemovitosti v témže místě?

 Facebook:gallery:false:false:false

 



Autor:  tuš

Přečtěte si
hillaarkaa
7. 1. 2013 • 08:50

Do péérdele s národním pokladem a Nosálem

mnpv
6. 1. 2013 • 20:10

Byla jsem tam a chtěla se registrovat. Jenže chtějí poslat kopii občanského průkazu a to ještě v daném rozlišení. A to se zase nelíbí mě OP nikam posílat nebudu. Dělají s tím vědu, kdyby si ověřili třeba dopisem na adresu, tak to beru. Myslím, že se na to vykašle víc lidí.

illis
6. 1. 2013 • 20:01

také to tak vidím, je to hodně peněz .To by ten dům musel vypadat úplně jinak. Jiné dispoziční řešení, větší prostory, minimálně dvě samostatné bytové jednotky z vlastním vchodem, nadstandart vybavení, pozemek a úprava okolí domu a další, aby tomu tato cena odpovídala.

illis
6. 1. 2013 • 19:54

Už přišel minimálně o lásku své původní rodiny, hlavně dcery Veroniky a syna Tomassa. V roce 2009 prodával se synem Tomassem na Spartě v Zákaznickém centru permamnentky, tam byl ještě milujícím otcem. Měl by více přemýšlet a ne se hnát za silikony .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.