Gott zpíval dceři koledy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott zpíval dceři koledy!

Karel Gott dodržuje tradiční vánoční zvyky. Po rozkrojení jablka se mu ukázala hvězda, takže nadcházející rok by pro něj měl být velmi úspěšný.
Karel Gott dodržuje tradiční vánoční zvyky. Po rozkrojení jablka se mu ukázala hvězda, takže nadcházející rok by pro něj měl být velmi úspěšný. (Aha!: Marek Pátek, Foto pro Aha!: Lukáš Vrtílek)

PRAHA – Jakpak to letos vypadalo u vánočních stromečků českých celebrit? Deník Aha! to ví! Zjistili jsme, jaké vánoční zvyky letos dodržoval Karel Gott (67). Víme, co našla pod stromečkem miss Kateřina Stočesová (26). A také se nám podařilo vypátrat, proč Dara Rolins (34) neměla u štědrovečerní večeře svého přítele!


PRAHA – Jakpak to letos vypadalo u vánočních stromečků českých celebrit? Kliknutím zvětšeteDeník Aha! to ví! Zjistili jsme, jaké vánoční zvyky letos dodržoval Karel Gott (67). Víme, co našla pod stromečkem miss Kate- řina Stočesová (26). A také se nám podařilo vypátrat, proč Dara Rolins (34) neměla u štědrovečerní večeře svého přítele!

Pro missku Kateřinu Stočesovou letošní Vánoce přichystaly možná nejpodivnější dárek, jaký kdy kráska dostala. Kliknutím zvětšetePod stromečkem u rodičů v Podlesí u Příbrami totiž vedle oblečení a kolečkových bruslí čekala i sekačka na trávu značky AL-KO. „Doufám, že ji nebudu používat jen já, ale i rodiče,“ smála se Stočesová. To zpěvačka Dara Rolins žádnou zahradní techniku nedostala. „Štědrý večer jsem strávila se svou českou maminkou Františkou a jejím synem a mým tanečníkem Martinem,“ přiznala se Dara. Té tak u slavnostní tabule chyběl její přítel hudebník Matěj Homola. „Matěj byl se svou rodinou a pak za mnou dorazil až na štědrovečerní párty, která se konala u mě na půdě,“ dodává zpěvačka. Dara si se svým přítelem nadělila hodně exotický dárek – dovolenou v Mexiku. Kliknutím zvětšete„Ani jeden jsme tam nebyli, takže se tam strašně těšíme. Letíme tam před Silvestrem a já se desátého ledna vracím do Prahy,“ přiznala Rolins těsně před odletem.

První Vánoce s dcerkou Charlottou Ellou si užil zpěvák Karel Gott. Kliknutím zvětšeteTen se přiznal, že je konzervativní a dodržuje řadu vánočních zvyků. Jedním z nich je i proslavený kapr na černo, kterého už několik let připravuje mistr osobně. Tradiční vánoční zvyky udržuje i Hana Zagorová. „Jsem prostě zastánkyně klasických českých Vánoc,“ tvrdí zpěvačka. Svůj byt si tak například vyzdobila tradiční vánoční hvězdou. Její mladší kolegyně Tereza Kerndlová zase sází na jmelí. „Je to pro mě takový klasický symbol vánoční atmosféry,“ říká Tereza.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.