Rozklepaná Diana Kobzanová: Mohla přijít o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozklepaná Diana Kobzanová: Mohla přijít o miliony!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Aha! – Petr Novotný, Karel Kopáč, David Kundrát)

Modelka Diana Kobzanová (30) měla tu čest, že se mohla podílet na focení exkluzivního kalendáře, který je prošpikovaný nejen slavnými tvářemi, ale i luxusnímu auty a jachtami za desítky milionů korun. A to se jí mohlo stát osudným!

Před objektivem fotoaparátu Jaroslava Urbana totiž nemohla pózovat bez své milované fenky Mii a to bylo pro majitele Mercedesu SLS 55 AMG za pět a půl milionu korun trochu šok. „Já vůbec nechápu, že svolil k půjčení svého vozu, musel si myslet, že mám asi jorkšírského teriéra,“ nechápala Kobzanová.


Není divu, že focení předcházela bezpečnostní opatření. Zadní sedadla vozu byla pro všechny případy vypolstrovaná několika ručníky, aby Mia nic nepoškrábala. „Celou dobu jsme se klepala a myslela na to, že pokud tam udělá škrábanec, tak do smrti budu muset vydělávat jen na to auto. Ale naštěstí se nic nestalo,“ oddychla si Diana, která moc dobře ví, co takový bulteriér dokáže. „Mně zničila půlku bytu. Když byla malá, roztrhala mi sedačku, vykousla kola do koberce, strhla záclony i s garnýží,“ zavzpomínala moderátorka.


Kromě dlouhonohé krásky Diany Kobzanové se v kalendáři pro automyčku objevili např. Petra Faltýnová, Andrea Verešová, Inna Puhajková, Leoš Mareš nebo Petr Nedvěd.



Autor:  tuš

Přečtěte si
zuzik77
5. 1. 2013 • 17:49

Postavu má pěknou, ale co tvář? Miss by měla být pěkná celkově, ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.