Iveta Bartošová v šoku: Policejní zásah u ní doma! Šlo o vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová v šoku: Policejní zásah u ní doma! Šlo o vraždu!

Iveta Bartošová měla hodně divoké svátky.
Iveta Bartošová měla hodně divoké svátky. (Aha! - Marek Pátek)

O svátcích klidu a míru si mohla věčně zdeptaná zpěvačka Iveta Bartošová (46) nechat jenom zdát. Již druhým rokem se o pořádný rozruch postaral Ivetin ctitel Zdeněk Macura (38). Ten ke své lásce poslal policii, protože se domníval, že jí hrozí smrt ze strany jejího partnera Josefa Rychtáře (54). „Došla mi trpělivost, podám na něho trestní oznámení pro urážku,“ prozradil deníku Aha! rozzlobený Rychtář.

Policie přijela přímo za Bartošovou a našla pouze spokojený pár. Rychtář sám si ale nedá pokoj, mužská ješitnost nezná mezí. Poté, co si Macura dal pár dní klid a milence nebombardoval textovými zprávami, napsal mu Rychtář novoroční přání: „Přeji vám, abyste mimo Boha v novém roce 2013 našel i správného psychiatra, který vás vyvede z vašich představ a vrátí vám rozum, Pepík a Ivetka.“ A když od Macury nedostal okamžitou odpověď, napsal znovu: „S Ivetkou slavíme, zdraví dva bobečkové.“


Zamilovaný Zdeněk okamžitě vycítil podraz a dokonce se nabídl, že přijede na novoroční přípitek. „Nabídl, že přiveze jídlo, je to psychicky nemocný člověk,“ rozčiloval se Rychtář, který tvrdí, že Ivetě rozhodně neubližuje ani fyzicky ani psychicky. „Silvestra jsme jinak oslavili úplně normálně doma,“ prozradil už smířlivěji Ivetin ochránce. Macuru ale s chutí provokuje dál. První den v roce se totiž zhrzený milovník ozval zas, zajímal se, proč už mu sok neodepsal. Jeho odpověď byla pro Macuru nejspíš skličující: „Vášnivě jsme se milovali, nebyl čas.“ Přesto ale neztrácí naději a doufá, že se v letošním roce s Ivetou shledá.



Přečtěte si
dannaa
5. 1. 2013 • 07:26

Milí diskutující,právě v rádiu hlásili,že koncert I.B. bude 2.2.2013.

janouch62
4. 1. 2013 • 20:15

..na Vaše ufknukané nálady dnes není kdy.Tady se řeší problém jak v této zemi si záchránit život před gaunery,který pustil na svobodu ten narcis z hradu.

girasole.
4. 1. 2013 • 19:51

dobrà, pìsu si...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.