Matka Kostková vs. babička Mayerová: Spor o Toníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Matka Kostková vs. babička Mayerová: Spor o Toníka!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Aha – Dan Černovský, TV Prima)

Snad každá matka si myslí, že pro své dítě dělá to nejlepší. O výchově malého Toníka (5,5) své dcery Terezy Kostkové (36) má ale Carmen Mayerová (68) pochybnosti. Údajně se jí nelíbí, že není přísnější a že s manželem Petrem Kracikem (54) praktikují americký styl výchovy.

„Jako maminka jsem byla přísnější než Tereza. Měli jsme velkou rodinu a vše muselo na minutu klapat. Děti musely být samostatnější a my autoritativnější,“ říká Mayerová, která Kostkové a Kracikovi pomáhá s hlídáním vnoučka. Jeho zvyklosti jsou jí ale proti srsti. „Toník chodí moc pozdě spát a já si myslím, že je pro děti důležitý pravidelný, dlouhý spánek,“ zlobí se Mayerová, na jejíž straně je i její muž Petr Kostka (74).

„Manžel říká, že má Toník moc hraček,“ prozradila Mayerová časopisu Pestrý svět. Kostková si je ale jistá, že pro syna dělá to nejlepší. Toník má volnost, rozhoduje se sám a jeho rodiče ho berou jako sobě rovného. Taková výchova je v dnešní době dosti populární. S tím se ale starší generace jen těžko srovnává. Kdo z nich má pravdu, tak ukáže čas – až Toník vyroste...



Autor:  nik

Přečtěte si
winterfreshka
1. 1. 2013 • 10:32

Co se stala paní režiserovou bojím se,že ji potkám i doma na WC .

nanela
1. 1. 2013 • 09:42

štve parchanti si dovolují pak klidně postřílí učitelku rodiče nebo kohokoli je třeba jim přitáhnout opratě a sem tam jim nějakou vrazit aby přistáli na zemi nejsem příznivcem nějakého mlácení ale facka v pravou chvíli je přibrzdí a trochu se srovnají nikdo si nemůže dělat co ho napadne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.