Rok 2012 u českých celebrit: Kdo byl letos jako na houpačce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rok 2012 u českých celebrit: Kdo byl letos jako na houpačce?

Dara Rolins u soudu
Dara Rolins u soudu (Pavel Machan, Ladislav Křivan / Paparazzi)

Svatby, porody, úspěchy a štěstí. Na druhé straně rozchody, úmrtí a nezdary. Všechny tyto příjemné i nepříznivé události přinesl končící rok 2012. I české celebrity si letos užily své. Kdo bude na 2012 vzpomínat s rozporuplnými pocity?

Dara Rolins (40): Šla od soudu k soudu

Se zpěvačkou si rok 2012 zahrával. Přinesl jí mnoho dobrého – za účinkování v talentové show Hlas Česko Slovenska shrábla pěkný balík a láska s Patrikem Vrbovským (35) alias Rytmusem jí jen kvetla. Také ji ale notně potrápil – s bývalým partnerem Matějem Homolou (39) vedla totiž dlouhý boj ohledně péče o dceru Lauru (4), ve kterém vyplavalo na povrch i hodně špíny. Až před soudem došli ke kompromisu. K soudu ale Dara musela víckrát, opět se totiž projednávala nehoda, při níž usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63). Nejprve jí soud vyměřil trest dva roky a dva měsíce s tříletou podmínkou a uložil i tříletý zákaz řízení a vyplacení milionu korun pro pozůstalé. Dara se proti rozsudku odvolala, v prosinci Městský soud v Praze trest zmírnil na 18 měsíců s podmínkou dva a půl roku. Zákaz řízení a odškodné však ponechal beze změny.  



Vendula Svobodová (40): Rozvod a nový vztah

S prezidentkou Kapky naděje si rok 2012 nepěkně pohrál. Už na jeho počátku bylo jasné, že manželství s podnikatelem Patrikem Aušem (33) prochází krizí. Ta vyvrcholila koncem roku rozvodem, který ale bohužel provázelo i praní špinavého prádla v médiích. K tomu všemu těsně před Vánocemi přišla o milovanou maminku Jaroslavu Horovou (†72), která podlehla rakovině. Vedle syna Kubíka (7) tak Vendule světlo do života a příslib lepšího příštího roku vnesl jen nový přítel, podnikatel Vladimír Waase (52).    

  
Hana Gregorová (60): Ztratila životní lásku

Velkou a bolestnou ránu utrpěla v roce 2012 herečka Hana Gregorová. Až do konce léta šlo vše hladce – na jaře se se svým manželem Radoslavem Brzobohatým (†79) těšila z jeho uvedení do Dvorany slávy televizních cen TýTý a z úspěchu jeho posledního filmu Vrásky z lásky. V srpnu oslavila své šedesátiny a na září chystala velkou oslavu manželových kulatin. Osud však byl nelítostný. Přesně den před 80. narozeninami Radoslav Brzobohatý náhle zemřel. Hana Gregorová se ale ukázala jako velmi silná žena, manželovi spolu s dětmi Rolou (34) a Ondřejem (29) vystrojila důstojný pohřeb a převzala veškerou starost nad divadlem, které nese jméno milovaného manžela. 



Leoš Mareš (36): Přišel o kšefty

První půlrok se populárnímu moderátorovi víc než vydařil. Na Nově moderoval talentovou soutěž Hlas Česko Slovenska, díky níž pěkně rozšířil svoje konto. Na jaře také sbalil rozvádějící se modelku Petru Faltýnovou (34), po které podle vlastních slov pokukoval dlouhých patnáct let. Vztah zatím stále trvá, co ovšem skončilo, je tříletý kontrakt s televizí Nova. A tak Leoš s Hlasem zcela zmizel z obrazovky – Českého slavíka moderoval Ondřej Brzobohatý (29), další ročník SuperStar, který Nova chystá na jaro, získala mladá moderátorská dvojice Zora Kepková (22) a Slovák Roman Juraško (32). A žádný další lukrativní televizní kšeft není na obzoru…



Jiří Pomeje (48): Dostal flastr

To by nebyl herec a moderátor Jirka Pomeje, aby neměl život jako na houpačce. Jednou dole, pak nahoře a znova dole. Na jaře 2012 měl Jiří soud v souvislosti s dluhem 5,5 milionu korun, který vznikl před lety při natáčení pořadu Andělská tvář. Vyvázl s desetiměsíční podmínkou. Jenže Jirka se odvolal v naději, že mu soud trest zmírní. Jenže ouha! Při listopadovém líčení si odnesl trest dva roky s podmínkou na tři roky. I v pracovní sféře se střídaly úspěchy a neúspěchy – Jirka se na jaře stal moderátorem »primáckých« VIP zpráv, na podzim se však rozloučil s moderátorským postem v rádiu. A tak zatím stabilní se zdá jen vztah s přítelkyní Andreou (24).  



Lucie Bílá (46): Trápilo ji zdraví

Zpěvačka sice měla profesně úspěšný rok, do sbírky získala už patnáctého Českého slavíka. Potrápilo ji ale zdravíčko – na jaře ji musela po koncertu ve Strakonicích převézt záchranka s velkými bolestmi do nemocnice. Tam se ukázalo, že jí praskla cysta na vaječníku. Lékaři zpěvačku ihned operovali! Ani ne týden poté už Lucie opět stála na pódiu, čímž své doktory pořádně pozlobila. Na podzim pak Bílá prožila falešnou svatbu se svým přítelem Petrem Makovičkou v historické krčmě v Dětenicích. Oddával je farář v kostýmu. Národu tak Lucie vlastně ukázala, že ke třetímu sňatku nemá i přes pevnost vztahu s Petrem dost odvahy.



Helena Vondráčková (65): Další problémy v rodině

I přes profesní úspěchy u nás, na Slovensku a v dalších zemích Evropy, neměla zpěvačka jednoduchý rok. Její sestra Zdena (75) si zlomila ruku v zápěstí, a tak jí Helena byla oporou. Policie do toho obvinila syna jejího manžela Martina Michala (52) Antonína (27). Ten se měl údajně dopustit krácení daní. Antonín, jenž v minulosti prodělal rakovinu, strávil noc v cele předběžného zadržení. Soud ho do vazby neposlal a vyšetřování jeho a dalších obviněných pokračuje na svobodě. Helena a Martin se za něj postavili a naopak se pustili do sporu s televizí Prima, kterou obvinili z toho, že si kupuje informace od policie. Vedení stanice to ale důrazně odmítlo!



Jan Antonín Duchoslav (47): Opilecké extempore

Představitel Vikiho Cabadaje ze slavného filmu Sněženky a machři (a také z jeho pokračování po 25 letech) se stal moderátorem nové televize Pětka. Během podzimu uváděl hlavně živé přenosy se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (46). Díky tomu, že se opět začal objevovat v televizi, stoupla jeho cena. Palec dolů patří Antonínovi za jeho opileckou chůzi, kterou ukázal našim fotografům a hlavně lidem na pražském Hlavním nádraží. Odtud v září odjížděl velmi společensky unaven z večírku po pohřbu herce Radka Brzobohatého (+79), v jehož divadle hraje.



Autor:  dos,lbp

Přečtěte si
petrarka111
30. 12. 2012 • 23:48

Ne ona bude vzpomínat na letošní rok s rozporuplnými pocity, ale všichni ti, kteří vědí, že zabila a přesto nebyla řádně potrestána. Darina nemá žádné svědomí, ta se vidí jen v penězích a chlapech, jinak je to duševní chudinka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.